UL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable Hook-up
  • UL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable Hook-upUL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable Hook-up
  • UL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable Hook-upUL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable Hook-up

UL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable Hook-up

Haoguang UL AWM 1007 PVC insulated RoHS Single Core Cable Hook-up bisa digunakake kanggo kabel internal switchboard, peralatan elektronik lan listrik. Karakteristik kalebu konduktor tembaga tin, insulasi PVC lan rating 300 volt, suhu udakara nganti 80 ° C. Lulus tes geni. Kabel Haoguan nyedhiyakake dhukungan kanggo macem-macem jinis kabel kanggo aplikasi sampeyan. Pls hubungi kita kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka UL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable Hook-up


UL AWM1007 kabel terisolasi PVC nganti kabel inti siji bisa digunakake kanggo kabel internal
peralatan listrik. Lulus tes geni. Konduktor kasebut tembaga utawa dilapisi timah. Ukuran spek saka 16AWG dadi 30AWG.

Aplikasi:
Kabel / kabel iki cocog kanggo kabel internal switchboard, peralatan elektronik lan listrik, kayata. kluwarga, radio, televisi, meja monitor lan kontrol.


 

2.Parameter (Spesifikasi) UL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable Hook-up


Tegangan sing dirating: 300V
Suhu sing Diarani: 80â „ƒ
Standar: UL758

Spesifikasi 

AWG

Struktur Konduktor 

Ora / mm

Kandel Isolasi

mm

Diameter sakabèhé 

(mm)

Resistansi Konduktor ing 20Maks

Ωkm

26

7 / 0,16

0.38

1.3

150

24

12 / 0,15

0.38

1.4

94.2

22

18 / 0,15

0.38

1.55

59.4

20

30 / 0,15

0.38

1.75

36.7

18

47 / 0,15

0.38

2.0

23.2

16

42 / 0,2

0.38

2.3

14.6



3. Fitur UL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable hook-up

 

1) Bahan: tembaga telanjang, tembaga kaleng fleksibel.
2) Isolasi: PVC sing diekstrusi, tahan api.
3) Range Suhu: -15â „ƒ nganti + 80â„ ƒ.
4) resistensi penuaan sing apik banget, sanajan ing kahanan ekstrem


 

4. Rincian UL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable hook-up

 

2) Tahan panas.
3) resistensi dhuwur kanggo macem-macem bahan kimia tahan kimia.
4) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya nalika dijaluk.
5) Cara tes: Uji api vertikal UL VW-1.
6) Tegangan Tes: 3000V
6) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Pls hubungi kita kanggo informasi rinci.

 

2) Apa aku bisa pesen kabel / kabel sing luwih murah tinimbang MOQ sampeyan?

Iku gumantung. Pisanan, kita bakal mriksa gudang. Yen wis kasedhiya, mula ora apa-apa! Yen kurang saka MOQ, bisa uga kita njupuk conto pesanan, regane bakal beda.

 

3) Apa perusahaan sampeyan nampa produksi OEM?

Nggih



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: UL AWM 1007 PVC terisolasi RoHS Single Core Cable Hook-up, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon , Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.