UL 1569 Isolasi PVC Kabel Inti Tunggal
  • UL 1569 Isolasi PVC Kabel Inti TunggalUL 1569 Isolasi PVC Kabel Inti Tunggal

UL 1569 Isolasi PVC Kabel Inti Tunggal

Haoguang UL 1569 Isolasi PVC Kabel Inti Tunggal bisa digunakake kanggo kabel internal switchboard, peralatan elektronik lan listrik. Karakteristik kawat timbal iki kalebu tembaga kaleng lan konduktor tembaga bared, isolasi PVC lan rating 300 volt, suhu udakara 105Â ° C. Lulus tes geni. Kabel Haoguan nyedhiyakake dhukungan kanggo macem-macem jinis kabel kanggo aplikasi sampeyan. Pls hubungi kita kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Pengenalan Kabel Inti Tunggal Isolasi UL 1569 PVC


UL 1569 Isolasi PVC Kabel Inti Tunggal bisa digunakake kanggo kabel internal peralatan listrik. Lulus tes geni. Konduktor kasebut tembaga utawa dilapisi timah. Ukuran spek saka 16AWG dadi 30AWG.

Aplikasi:
Kabel iki cocog kanggo kabel internal switchboard, peralatan elektronik lan listrik, kayata. rumah tangga, radio, televisi, monitor lan meja kontrol, sirkuit elektronik.


 

2.Parameter (Spesifikasi) Kabel Inti Tunggal Isolasi UL 1569


Tegangan sing dirating: 300V
Suhu sing Diarani: ï¼ ‹105â„ ƒ
Standar: UL758

Spesifikasi

AWG

Struktur Konduktor

Ora / mm

Kandel Isolasi

mm

Diameter sakabèhé

(mm)

Resistansi Konduktor ing 20Maks

26

7 / 0,16

0.38

1.3

150

24

12 / 0,15

0.38

1.4

94.2

22

18 / 0,15

0.38

1.55

59.4

20

30 / 0,15

0.38

1.75

36.7

18

47 / 0,15

0.38

2.0

23.2

16

42 / 0,2

0.38

2.3

14.6



3. Fitur Kabel Inti Tunggal Isolasi UL 1569 PVC

 

1) Bahan: tembaga telanjang, tembaga kaleng fleksibel.
2) Isolasi: PVC sing diekstrusi. Extinguishing lan Flame retardant.
3) resistensi penuaan sing apik banget, sanajan ing kahanan ekstrem.


 

4. Rincian Kabel Inti Tunggal Isolasi UL 1569

 

2) Tahan panas.
3) resistensi dhuwur kanggo macem-macem bahan kimia tahan kimia.
4) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya nalika dijaluk.
5) Cara tes: Uji api vertikal UL VW-1.
6) Tegangan Tes: 3000V
7) Kisaran Suhu: -15â „ƒ nganti + 105â„ ƒ.
8) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa pimpinan sampeyan?

Umume 3 dina kanggo kabel stok lan 10-15 dina kanggo kabel khusus.

 

2) Apa aku bisa pesen kabel / kabel sing luwih murah tinimbang MOQ sampeyan?

Iku gumantung. Pisanan, kita bakal mriksa gudang. Yen wis kasedhiya, mula ora apa-apa! Yen kurang saka MOQ, bisa uga kita njupuk conto pesanan, regane bakal beda.

 

3) Apa kualitas Kabel Inti Tunggal Isolasi UL 1569 dijamin?

Ya, kualitas produk wis dijamin banget. Lokakarya dilengkapi mesin canggih lan peralatan uji coba, lan tenaga kerja duwe pengalaman banget. Kita ngetrapake standar internasional lan syarat pelanggan.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: UL 1569 Isolasi PVC Kabel Inti Tunggal, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Diproduksi ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.