AWM UL 1015 Kabel Inti Tunggal Inti PVC
  • AWM UL 1015 Kabel Inti Tunggal Inti PVCAWM UL 1015 Kabel Inti Tunggal Inti PVC
  • AWM UL 1015 Kabel Inti Tunggal Inti PVCAWM UL 1015 Kabel Inti Tunggal Inti PVC

AWM UL 1015 Kabel Inti Tunggal Inti PVC

AWM UL 1015 Kabel Inti Tunggal Inti PVC ditujukan kanggo digunakake minangka kabel internal panel lan peralatan listrik. Produk kami wis direkayasa supaya bisa urip ing lingkungan sing paling abot kaya kahanan sing ngremuk, tekanan ing samodra utawa panas sing panas utawa adhem ing wilayah sing garing. Sugeng rawuh ing priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka AWM UL 1015 Kabel Pancing Tunggal Inti AWM UL


AWM UL 1015 Kabel pancing inti inti terisolasi PVC ditrapake kanggo digunakake minangka kabel internal peralatan listrik. Iki digunakake minangka kabel sambungan ing mesin sing dilebokake ing tabung protèktif lan pipa fleksibel lan uga kanggo motor lan trafo.

Aplikasi: kawat internal internal peralatan listrik, rumah tangga.


 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Kabel Hook-up AWM UL 1015 PVC Tunggal


Tegangan sing Ditata: 600V
Suhu sing Diarani: ï¼ ‹105â„ ƒ
Standar: UL758

Spesifikasi
AWG

Area Nominal
mm2

Struktur Konduktor
Ora / mm

Kandel Isolasi
mm

Diameter sakabèhé
(mm)

Resistensi Konduktor ing 20 â ƒ Maks

Ωkm

24

0.205

12 / 0,15

0.76

2.1

93.28

22

0.324

18 / 0,15

0.76

2.3

55

20

0.519

30 / 0,15

0.76

2.5

34.6

1 / 0,813

18

0.823

47 / 0,15

0.76

2.75

21.8

1 / 1.03

16

1.31

42 / 0,2

0.76

3.1

13.7

1 / 1.3

14

2.08

41 / 0,254

0.76

3.5

8.62

12

3.31

64 / 0,26

0.76

3.9

5.43

10

5.26

65 / 0,32

0.76

4.9

3.41



3 Fitur Produk Kabel AW-UL 1015 PVC Single Inti-hook

 

1) Bahan: Tembaga telanjang terdampar, tembaga tin non-oksigen presisi tinggi.
2) Isolasi: Polyvinyl Chloride Extruded (PVC). PVC tahan api, kimia lan tahan lembab.


 

4 Detail produk kabel AWM UL 1015 PVC Single Core Hook-up

 

1) 2) resistensi dhuwur kanggo macem-macem bahan kimia tahan kimia.
3) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
4) Cara tes: Uji api vertikal UL VW-1.
5) Patut RoHS, dhaptar UL.
6) Ora retak ing suhu dhuwur 105â „ƒ, uga ora bakal malih dadi adhem -15â" ƒ.
7) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Napa jampel PVC?

Werna asring digunakake kanggo identifikasi kabel utawa merek. Haoguan nawakake kabel terisolasi kanthi macem-macem warna, kalebu garis-garis.

 

2) Kita tuku saka pemasok A, apa bedane perusahaan sampeyan karo pemasok A?

Kita fokus ing kualitas produk, layanan paling apik lan kerja sama jangka panjang.

 

3) Apa perusahaan sampeyan nampa produksi OEM?

Nggih

 

4) Apa tes uji coba kasebut?

Tes spark minangka tes voltase inline sing digunakake sajrone nggawe kabel utawa sajrone proses rewinding. Tes Spark utamane kanggo insulasi voltase kurang lan jaket utawa sarung voltase medium. Unit tes ngasilake awan listrik ing sekitar kabel sing ing unit AC frekuensi dhuwur katon minangka korona biru ing sekitar kabel. Sembarang bolongan pin utawa kesalahan ing jampel kasebut bakal nyebabake dhasar listrik lan aliran arus iki digunakake kanggo ndhaptar kesalahan insulasi.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: AWM UL 1015 Kabel Pancing Inti Tunggal Inti PVC, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Kurang Rega, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.