H05V-K H05V-U VDE Disetujui Kabel Tunggal PVC Pokok-up
  • H05V-K H05V-U VDE Disetujui Kabel Tunggal PVC Pokok-upH05V-K H05V-U VDE Disetujui Kabel Tunggal PVC Pokok-up
  • H05V-K H05V-U VDE Disetujui Kabel Tunggal PVC Pokok-upH05V-K H05V-U VDE Disetujui Kabel Tunggal PVC Pokok-up

H05V-K H05V-U VDE Disetujui Kabel Tunggal PVC Pokok-up

Haoguang H05V-K H05V-U VDE sing disetujoni kabel inti tunggal PVC dirancang kanggo kabel internal ing kontrol switch, panel reply lan instrumentasi switchgear listrik lan kanggo tujuan kayata alat stasioner, statis, konektor internal ing peralatan penyearah, pamula motor , lemari kontrol lan instalasi njero ruangan. Uga digunakake ing piranti lan sistem cahya. Tegangan sing dirating nganti 300/500 Volt. Sugeng rawuh ing priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka H05V-K H05V-U VDE Disetujui kabel Pancing Tunggal PVC


Kabel inti tunggal H05V-K lan H05V-U VDE sing disetujoni kanggo kabel internal ing kontrol switch, relay lan panel instrumentasi switchgear listrik lan kanggo keperluan kayata alat stasioner, statis, konektor internal ing peralatan penyearah, pamula motor lan pengontrol.

Aplikasi: Sambungan ing peralatan listrik, piranti lampu lan sistem, meter.


 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) H05V-K H05V-U VDE Disetujui hook-up PVC Single Core Cable


Tegangan Rated: 300 / 500V
Suhu sing Diarani: ï¼ ‹70â„ ƒ
Standar: DIN EN50525

Jinis

Kondektur

Insulation Kondektur

Karakteristik Listrik

Area Nominal 

mm

Structure of Kondektur

Ora / mm

Kandel Isolasi 

mm

Diameter sakabèhé 

(mm)

Kondektur Resistance at 20 ℃ Maks

Min

Maks

Ωkm

H05V-U

0.5

1 / 0,80

0.6

1.9

2.3

36

0.75

1 / 0,98

0.6

2.1

2.5

24.5

1.0

1 / 1.13

0.6

2.2

2.7

18.1

H05V-K

0.5

28 / 0,15

0.6

2.1

2.5

39.0

16 / 0,20

0.75

24 / 0,20

0.6

2.2

2.7

26.0

42 / 0,15

1.0

32 / 0,20

0.6

2.4

2.8

19.5



3 Fitur Produk kabel H05V-K H05V-U VDE sing Disetujui kabel Kabel Tunggal PVC

 

1) Bahan: Tembaga telanjang terdampar, tembaga tin non-oksigen presisi tinggi.
2) Isolasi: Fleksibel Klorida Klorida Ekstrusi (PVCï¼ ‰.


 

4 Detail produk kabel H05V-K H05V-U VDE sing Disetujui kabel Single Single PVC

 

2) resistensi dhuwur kanggo macem-macem bahan kimia tahan kimia.
3) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
5) RoHS sing tundhuk,
7) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Napa jampel PVC?

Kabel terisolasi lan sheathed Polyvinyl Chloride (PVC) digunakake ing macem-macem aplikasi wiwit kabel tetep nganti instalasi sing fleksibel. Kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, warna lan bahan konduktor. Properti PVC cocog kanggo aplikasi sing kabel bisa kena suhu sing dhuwur banget utawa sithik, menehi perlindungan saka degradasi.

 

2) Apa kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo pelanggan?

Ya, kita bisa menehi conto gratis kanggo pelanggan kanggo mriksa.

 

3) Apa cara pembayaran sampeyan?

Biasane nampa pambayaran sadurunge T / T 30% sadurunge, saldo sadurunge njupuk barang.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: H05V-K H05V-U VDE Disetujoni Kabel Inti Tunggal PVC, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Didamel ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.