60227 IEC 05 06 BV RV PVC Kabel Inti Tunggal kanggo Kabel Tetep
  • 60227 IEC 05 06 BV RV PVC Kabel Inti Tunggal kanggo Kabel Tetep60227 IEC 05 06 BV RV PVC Kabel Inti Tunggal kanggo Kabel Tetep

60227 IEC 05 06 BV RV PVC Kabel Inti Tunggal kanggo Kabel Tetep

Haoguang 60227 IEC 05 06 BV RV PVC Kabel Inti Tunggal kanggo Kabel Tetep asring digunakake kanggo sambungan instrumen njero ruangan lan peralatan listrik. Dinilai kanggo panggunaan terus nganti 70 utawa 90 "voltase, nganti 300 / 500V. Bahan kasebut ramah lingkungan lan berkualitas tinggi. Sugeng rawuh ing priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka Kabel Inti Tunggal 60227 IEC 05 06 BV RV PVC Kanggo Kabel Tetep


Haoguang 60227 IEC 05 06 BV RV PVC Kabel Inti Tunggal kanggo Kabel Tetep asring digunakake kanggo sambungan instrumen njero ruangan lan peralatan listrik. Dirating kanggo nggunakake terus nganti 70 utawa 90 â „ƒ, voltase nganti 300 / 500V. Nduweni resistensi abrasi sing luar biasa lan resistensi kimia sing apik banget. Bahan kasebut ramah lingkungan lan berkualitas tinggi.


 

2.Parameter (Spesifikasi) Kabel Inti Tunggal 60227 IEC 05 06 BV RV PVC Kanggo Kabel Tetep


Tegangan sing Ditetepake: 300V / 500V
Suhu Dinilai: ï¼ ‹70â" ƒ 60227IEC05 (BV), 60227IEC06 (RV)
Suhu Dinilai: ï¼ ‹90â" ƒ 60227IEC07 (BV-90), 60227IEC08 (RV-90)
Standar: GB / T5023.3

Jinis

Kondektur

Insulation Kondektur

Karakteristik Listrik

Area Nominal 

mm

Structure of Kondektur

Ora / mm

Kandel Isolasi 

mm

Diameter sakabèhé

(mm)

Kondektur Resistance at 20 ℃ Maks

Min

Maks

Ωkm

60227IEC05 (BV)

0.5

1 / 0,80

0.6

1.9

2.3

39

0.75

1 / 0,98

0.6

2.1

2.5

26

1.0

1 / 1.13

0.6

2.2

2.7

19.5

60227IEC06 (RV)

0.5

28 / 0,15

0.6

2.1

2.5

39.0

16 / 0,20

0.75

24 / 0,20

0.6

2.2

2.7

26.0

42 / 0,15

1.0

32 / 0,20

0.6

2.4

2.8

19.5

60227IEC07 (BV-90)

0.5

1 / 0,80

0.6

1.9

2.3

39

0.75

1 / 0,98

0.6

2.1

2.5

26

1.0

1 / 1.13

0.6

2.2

2.7

19.5

1.5

1 / 1,38

0.7

2.6

3.2

13.3

2.5

1 / 1,78

0.8

3.2

3.9

7.98

60227IEC08 (RV-90)

0.5

28 / 0,15

0.6

2.8

3.4

39.0

16 / 0,20

0.75

24 / 0,20

0.6

3.4

4.1

26

42 / 0,15

1.0

32 / 0,20

0.6

3.9

4.8

19.5

1.5

48 / 0,20

0.7

4.4

5.3

13.3

30 / 0,25

2.5

51 / 0,25

0.8

5.7

6.8

7.98



3. Fitur Kabel Inti Tunggal 60227 IEC 05 06 BV RV PVC kanggo Kabel Tetep

 

1) Bahan: Tembaga Bare, tembaga tin non-oksigen presisi tinggi.
2) Isolasi: PVC.


 

4. Rincian Kawat Inti Tunggal 60227 IEC 05,06 BV RV PVC Kanggo Kabel Tetep

 

1) Tahan sarat banyu, minyak, asam, alkali.
2) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
3) resistensi banget kanggo abrasi, deformasi.
4) Manut RoHS.
5) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) INSULASI KABEL PVC VS PVC?

Kabel terisolasi lan sheathed Polyvinyl Chloride (PVC) digunakake ing macem-macem aplikasi wiwit kabel tetep nganti instalasi sing fleksibel. Kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, warna lan bahan konduktor. Properti PVC cocog kanggo aplikasi sing kabel bisa kena suhu sing dhuwur banget utawa sithik, menehi perlindungan saka degradasi.

 

2) Apa sampeyan pabrik?

Ya, perusahaan kami minangka pabrik profesional lan pabrik kabel kanthi pengalaman suwene.

 

3) Apa perusahaan sampeyan nampa produksi OEM?

Nggih

 

4) Apa sing diarani IEC?

Nalika negara anggota Komisi Elektroteknik Internasional (IEC) lan anggota afiliasi ditambahake kulawarga IEC kalebu luwih saka 97% pedunung ing saindenging jagad.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: 60227 IEC 05 06 BV RV PVC Kabel Inti Tunggal kanggo Kabel Tetep, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Didamel ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.