H07V-K H07V-U Kabel Inti Tunggal Terisolasi PVC Fleksibel
  • H07V-K H07V-U Kabel Inti Tunggal Terisolasi PVC FleksibelH07V-K H07V-U Kabel Inti Tunggal Terisolasi PVC Fleksibel
  • H07V-K H07V-U Kabel Inti Tunggal Terisolasi PVC FleksibelH07V-K H07V-U Kabel Inti Tunggal Terisolasi PVC Fleksibel

H07V-K H07V-U Kabel Inti Tunggal Terisolasi PVC Fleksibel

Haoguang H07V-K H07V-U Kabel Inti Tunggal Terisolasi PVC dirancang kanggo instalasi kabel listrik utawa sambungan fleksibel kanggo peralatan listrik lan peralatan rumah tangga, kanthi voltase dirating nganti 450 / 750V. Bebas oksigen, bersertifikat VDE, Kinerja tanpa tandhingane, kualitas stabil lan resistensi abrasi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka Kabel Inti Tunggal Terisolasi H07V-K H07V-U


Haoguang H07V-K H07V-U Kabel Inti Tunggal Terisolasi PVC dirancang kanggo instalasi kabel listrik utawa sambungan fleksibel kanggo peralatan listrik lan peralatan rumah tangga, kanthi voltase dirating nganti 450 / 750V. Konduktor tembaga bebas oksigen, bersertifikat VDE, Kinerja tanpa tandhing, kualitas stabil lan resistensi abrasi.


 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Kabel Inti Tunggal Terisolasi PVC Fleksibel H07V-K H07V-U


Tegangan sing Ditetepake: 450 / 750V
Suhu sing Diarani: ï¼ ‹70â„ ƒ
Standar: DIN EN50525

Jinis

Kondektur

Insulation Kondektur

Karakteristik Listrik

Area Nominal
mm

Structure of Kondektur
Ora / mm

Kandel Isolasi
mm

Diameter sakabèhé
(mm)

Kondektur Resistance at 20 Maks

Min

Maks

Ωkm

H07V-U

1.5

1 / 1,38

0.7

2.6

3.2

12.1

2.5

1 / 1,78

0.8

3.2

3.9

7.41

4

1 / 2.25

0.8

3.6

4.4

4.61

6

1 / 2,76

0.8

4.1

5

3.08

10

1 / 3.56

1.0

5.3

6.4

1.83

H07V-K

1.5

48 / 0,2

0.7

2.8

3.4

13.3

30 / 0,25

2.5

51 / 0,25

0.8

3.4

4.1

7.98

4

57 / 0,30

0.8

3.9

4.8

4.95

6

84 / 0,30

0.8

4.4

5.3

3.3

10

84 / 0.40

1.0

5.7

6.8

1.91



3 Fitur Produk Kabel Inti Tunggal Terisolasi H07V-K H07V-U

 

1) Bahan: Tembaga telanjang terdampar, tembaga tin non-oksigen presisi tinggi.
2) Isolasi: Kelas Premium Flame Retardant Polyvinyl Chloride (PVC).


 

4 Rincian produk Kabel Inti Tunggal Terisolasi H07V-K H07V-U

 

2) resistensi dhuwur kanggo macem-macem bahan kimia tahan kimia.
3) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
5) Manut RoHS.
7) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Napa jampel PVC?

Kabel terisolasi lan sheathed Polyvinyl Chloride (PVC) digunakake ing macem-macem aplikasi wiwit kabel tetep nganti instalasi sing fleksibel. Kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, warna lan bahan konduktor. Properti PVC cocog kanggo aplikasi sing kabel bisa kena suhu sing dhuwur banget utawa sithik, menehi perlindungan saka degradasi.

 

2) Apa kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo pelanggan?

Ya, kita bisa menehi conto gratis kanggo pelanggan kanggo mriksa.

 

3) Nalika aku pengin khusus H07V-K H07V-U Kabel Tunggal Terisolasi PVC Fleksibel, kepiye carane?

Kita duwe tim layanan profesional, layanan OEM & khusus. Gambar / conto dibutuhake.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: H07V-K H07V-U Kabel Inti Tunggal Terisolasi PVC, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon , Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.