Kabel Inti Tunggal Karet Jalinan

Ningbo Haoguang Electric Appliance Co., Ltd didegaké ing taun 1994, minangka produsen Kabel Tali Karet Tunggal China profesional lan pemasok Kabel Tali Karet Tunggal China, kita kuwat banget lan manajemen lengkap. Kabel inti tunggal karet dikepang yaiku tembaga tunggal kanthi isolasi karet silikon lan dikepang. Jalinan dirancang kanggo nyedhiyakake kekuwatan mekanik utawa kateguhan sing bisa digawe saka macem-macem bahan, kayata kabel baja, helai nilon utawa serat kaca. Nalika ditrapake minangka tutup ing kabel, jalinan uga bisa menehi perlindungan luwih saka lumahing panas, menehi resistensi abrasi lan pemotongan. Jaket serat biasane digunakake ing aplikasi suhu tinggi amarga resistensi panas sing apik banget, jaket j insulasi sing dikepang ekstra menehi kekuwatan.
Kabel inti tunggal karet gelang Haoguang bisa digunakake ing lingkungan suhu dhuwur, kayata lampu, instrumen listrik termal, peralatan pembakaran.
Kabel inti tunggal karet jalinan Haoguang tundhuk karo RoHS lan REACH, bahan kasebut ramah lingkungan lan berkualitas tinggi. Tahan abrasi sing apik lan resistensi kimia sing apik banget, uga tahan api.

View as  
 
  • Haoguang 3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Kabel Inti Tunggal memiliki kapasitas panarima voltase dhuwur, cocog kanggo lingkungan suhu dhuwur, kayata alat listrik listrik, alat listrik sing padhang. Jaket fiberglass sing dikepang menehi perlindungan luwih saka permukaan panas, resistensi abrasi lan pemotongan. kinerja fleksibel lan tundhuk RoHs. Sugeng rawuh priksaan.

  • Tahan panas Haoguang kabel VDE H05SJ-K tahan panas karet kabel tunggal inti diproduksi kanggo lingkungan suhu dhuwur kanthi sifat listrik lan mekanik sing luwih apik, cocog kanggo pembakar lampu, mesin barbecue lsp. Nduweni resistensi abrasi sing luar biasa lan resistensi kimia sing apik banget. Bahan kasebut ramah lingkungan lan berkualitas tinggi. Sugeng rawuh ing priksaan.

  • Kabel Inti Tunggal Karet UL 3122 Serat Jalinan Karet untuk Lampu adalah kumparan dan gulungan rangkep dengan sertifikasi UL Nomer File E192545. Isolasi ekstra diwenehake supaya kabel kaca serat iki luwih kuwat. Ukuran saka 14AWG nganti 24AWG, kawat listrik tahan panas iki cocok kanggo kawat internal alat utama ing omah, mesin panganan, AC, headlamp, mesin listrik, lsp. Super alus, anti-asam, anti-minyak lan uga gampang kanggo nginstal. Layanan OEM kasedhiya. Sampel gratis kanggo prototipe.

 1 
Tuku {kata kunci} ing stok sing paling laris, kualitas dhuwur, adol panas, awet, paling anyar saka pabrik kita. Pabrik kita diarani Haoguang sing minangka salah sawijining pabrikan, pemasok lan eksportir saka Ningbo, Zhejiang, China. {Keyword} Akeh kanthi rega murah utawa rega murah duwe diskon. Apa sampeyan duwe petik? Ya wis. Kita uga bisa menehi dhaptar rega. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon sing bisa disesuaikan. Yen sampeyan butuh, kita uga bakal menehi sampel gratis. Kajaba iku, produk OEM sing digawe ing China ndhukung merek! Kanggo info luwih lengkap, welcome kanggo ngubungi kita.