AVR AVR-90 Kabel Inti Tunggal PVC kanggo Peralatan Listrik
  • AVR AVR-90 Kabel Inti Tunggal PVC kanggo Peralatan ListrikAVR AVR-90 Kabel Inti Tunggal PVC kanggo Peralatan Listrik

AVR AVR-90 Kabel Inti Tunggal PVC kanggo Peralatan Listrik

Haoguang AVR AVR-90 Kabel Inti Tunggal PVC kanggo Peralatan Listrik cocok kanggo kabel internal peralatan listrik, meter, peralatan elektronik lan piranti otomatis. Dirating kanggo panggunaan terus nganti 70 utawa 90 â „ƒ, voltase nganti 300V. Hubungi tim teknis kita kanggo ngrembug babagan proyek utawa syarat aplikasi sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Pengenalan Kabel AVR-90 Tunggal PVC AVRkanggo Peralatan Listrik


Kabel inti tunggal terisolasi Haoguang AVRAVR-90 PVC cocok kanggo kabel internal peralatan listrik, meter, peralatan elektronik lan piranti otomatis. Dirating kanggo nggunakake terus nganti 70 utawa 90 â „ƒ, voltase nganti 300V. Hubungi tim teknis kanggo ngrembug babagan proyek utawa syarat aplikasi sampeyan.


 

2.Parameter (Spesifikasi) Kabel Inti Tunggal AVRAVR-90 PVC kanggo Peralatan Listrik


Tegangan sing dirating: 300V
Suhu sing Diarani: ï¼ ‹70â„ ƒ (AVR)
Suhu sing Diarani: ï¼ ‹90â„ ƒ (AVR-90)
Standar: JB / T8734.4

Jinis

Kondektur

Insulation Kondektur

Karakteristik Listrik

Area Nominal 

mm2

Structure of Kondektur

Ora / mm

Kandel Isolasi

mm

Diameter sakabèhé 

(mm)

Kondektur Resistance at 20 ℃ Maks

Maks

Ωkm

AVR

AVR90

0.08

7 / 0,12

0.4

1.3

247

0.12

7 / 0,15

0.4

1.5

158

0.2

12 / 0,15

0.4

1.6

92.3

0.3

17 / 0,15

0.5

2.0

69.2

0.4

23 / 0,15

0.5

2.1

48.2



3.Feature of the AVRAVR-90 PVC Single Core Cable for Electric Equipment

 

1) Bahan: Tembaga Bare, tembaga tin non-oksigen presisi tinggi.
2) Isolasi: PVC.


 

4.Detail of the AVRAVR-90 PVC Single Core Cable for Electric Equipment

 

2) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
3) resistensi banget kanggo abrasi, deformasi.
4) Manut RoHS.
5) Nyedhiyakake keluwesan sing dhuwur. Nglindhungi saka korosi. Gampang solder.
6) Ndawakake umur kabel.
7) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Isolasi Kabel PVC VS PVC?

PVC larang regane lan uga nduweni sifat tuwa banget lan umume ngluwihi umur layanan 25 nganti 30 taun. Kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, warna lan bahan konduktor.

 

2) Apa sertifikasi sing sampeyan duwe?

Rohs, CE, CCC, UL, VDE, ISO9001.

 

3) Apa syarat pengiriman sampeyan?

Biasane nampa FOB, FCR, CIF lsp.

 



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: AVR AVR-90 Kabel Inti Tunggal PVC kanggo Peralatan Listrik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Didamel ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.