VDE H05S-K Kawat Karet Silikon Suhu Tinggi
  • VDE H05S-K Kawat Karet Silikon Suhu TinggiVDE H05S-K Kawat Karet Silikon Suhu Tinggi

VDE H05S-K Kawat Karet Silikon Suhu Tinggi

Haoguang VDE H05S-K Kawat Silikon Karet Suhu Tinggi digunakake nalika fleksibilitas dhuwur dibutuhake lan ing kahanan suhu dhuwur. Bahan isolasi tahan korona kelas dhuwur menehi kawat isolasi karet silikon H05S-K kanthi kekuatan dielektrik sing apik. Haoguang duwe 25 taun pengalaman produksi kabel lan kabel. Tim kita bisa menehi dhukungan kanggo milih kabel sing optimal kanggo aplikasi sampeyan. Pls hubungi kita kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka VDE H05S-K Kawat Karet Silikon Suhu Tinggi


Haoguang VDE H05S-K Kawat Silikon Karet Suhu Tinggi digunakake nalika fleksibilitas dhuwur dibutuhake lan ing kahanan suhu dhuwur. Bahan isolasi tahan korona kelas dhuwur menehi kawat isolasi karet silikon H05S-K kanthi kekuatan dielektrik sing apik.

Aplikasi:
Kawat iki cocog kanggo kabel internal elektromekanik, peralatan rumah tangga, peralatan lampu, mesin industri, produk energi anyar lan kendaraan listrik.


 

2.Parameter (Spesifikasi) VDE H05S-K Kawat Karet Silikon Suhu Tinggi


Tegangan sing Ditulis: 300V / 500V
Suhu sing Diarani: saka -60â „ƒ nganti 180â„ ƒ
Standar: DIN EN50525

Kondektur

Konduktor isolasi

Karakteristik Listrik

Bagean

mm²

Kondektur construction

NO. / mm

Kekandelan jampel

(mm)

Diameter sakabèhé

(mm)

Kondektur Resistance at 20 ℃ Maks

Min

Maks

Ωkm

0.5

28 / 0,15

0.8

2.4

3.1

40.1

16 / 0,20

0.75

24 / 0,2

0.8

2.6

3.2

26.7

42 / 0,15

1.0

32 / 0,2

0.8

2.7

3.4

20.0

1.5

48 / 0,2

0.9

3.2

4.0

13.7

2.5

51 / 0,25

1.0

3.8

4.7

8.21



3. Fitur Kawat Karet Silikon Karet Silikon VDE H05S-K

 

1) Bahan: tembaga telanjang, tembaga kaleng fleksibel.
2) Isolasi: karet silikon.
3) Resistensi Suhu Dhuwur / Kurang: bisa digunakake ing -60â "ƒ nganti 180â" ƒ.
4) resistensi penuaan sing apik banget, sanajan ing kahanan ekstrem.
5) Nindakake kanthi apik ing kahanan geni lan ora ana halogen lan asap asap kurang.


 

4. Rincian Kawat Kancing Karet Silikon VDE H05S-K Suhu Tinggi

 

1) Jinis konduktor kabel yaiku OFC 99,99% standar (tembaga bebas Oksigen) lan tembaga berlapis timah.
2) resistensi abrasi sing luar biasa.
3) resistensi dhuwur kanggo macem-macem bahan kimia tahan kimia.
4) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya nalika dijaluk.
5) Merek: Haoguang



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Nalika aku pengin produk sing disesuaikan, kepiye carane?

Kita duwe tim layanan profesional, layanan OEM & khusus. Gambar / conto dibutuhake.

 

2) Apa kualitas VDE H05S-K Kawat Karet Silikon Suhu Tinggi dijamin?

Ya, kualitas produk wis dijamin banget. Lokakarya dilengkapi mesin canggih lan peralatan uji coba, lan tenaga kerja duwe pengalaman banget. Kita ngetrapake standar internasional lan syarat pelanggan.

 

3) Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Iku gumantung, pls hubungi kita kanggo informasi rinci.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: VDE H05S-K Kawat Silikon Karet Silikon Suhu Tinggi, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon , Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.