UL 3135 Karet Silikon Karet Pancing Suhu Tinggi kanggo Piranti
  • UL 3135 Karet Silikon Karet Pancing Suhu Tinggi kanggo PirantiUL 3135 Karet Silikon Karet Pancing Suhu Tinggi kanggo Piranti

UL 3135 Karet Silikon Karet Pancing Suhu Tinggi kanggo Piranti

Kita nyedhiyakake UL 3135 Karet Silikon Karet Pancing Sambung Tinggi kanggo Piranti kanthi koil lan paket gulungan kanthi sertifikasi UL Nomer File E192545. 1000ft utawa 2000ft per coil, saka 14AWG nganti 24AWG, cocog kanggo kawat internal peralatan rumah tangga utama, mesin industri, produk elektronik, peralatan otomatisasi, peralatan medis lan lampu. Didhisiki ing taun 1996, kabel Haoguang wis fokus ing produksi kabel lan kabel luwih saka 25 taun. Tuku kabel kawat silikon, hubungi Haoguang, pabrikan kabel sing andal. Layanan OEM kasedhiya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka UL 3135 Karet Silikon Karet Pancing Suhu Tinggi kanggo Piranti


Iki produk UL pertama sing diwiwiti ing taun 1998. Nomer UL yaiku E192545. UL 3135 Karet Silikon Karet Pancing Suhu Tinggi kanggo Piranti kanggo ngiringi pabrik kita luwih saka 20 taun.

Aplikasi:
Kabel iki cocog kanggo kabel internal kanggo Piranti sing butuh kabel sing bisa dipercaya kanthi suhu dhuwur lan dawa, kayata alat rumah tangga, lampu, pemanas, robot lan mesin industri. Kabel kasebut tundhuk karo Petunjuk Rohs2.0 lan SVHC 201 miturut Peraturan REACH.


 

2. Parameter (Spesifikasi) Kabel Sambung Karet Silikon UL 3135 kanggo Perkakas


Tegangan sing Ditata: 600V
Suhu sing Diarani: saka -60â „ƒ nganti 200â„ ƒ
Standar: UL758

Spesifikasi

AWG

Struktur Konduktor

NO./mm

Diameter njaba

mm

Paket M saben kumparan

Resistensi Konduktor ing 20 â ƒ Maks

Ωkm

24

1 / 0,52 TC

2.1

610

94.2

22

1 / 0,65TC

2.2

305

59.4

20

1 / 0,813 TC

2.4

305

36.7

18

7 / 0,39TC

2.75

305

23.2

16

7/0,49 TC

3.05

305

14.6

14

7 / 0,62TC

3.45

305

8.96



3. Fitur Kawat Sikat Karet Silikon UL 3135 kanggo Perkakas

 

1) Dikemas karo Label lan Tag UL.
2) Bisa digunakake ing -60â „ƒ nganti 200â„ ƒ.
3) Rentang warna lengkap. Putih, Ireng, Biru, Coklat, Abang, Ijo, Kuning / Ijo, Kuning lan liya-liyane.
4) Kualitas tinggi. Patuhi standar UL, saben kumparan nganggo UL Label lan Tag.
5) Jumlahe pesanan sing fleksibel. MOQ udakara 10000 meter kanggo pesenan anyar, Kita bisa nyuplai kabel kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Nanging yen kita duwe stok, malah 1 kumparan bisa ditampa.


 

4. Rinci Kawat Sikat Karet Silikon UL 3135 kanggo Perkakas

 

1) Kabel digawe saka Kawat Tembaga Tinned yaiku tembaga gratis Oksigen murni. Miturut standar UL, diameter kawat tembaga kaleng siji ora kurang saka 0.38mm.
2) Isolasi yaiku Karet Silikon.
3) Stabilitas tahan lama.
4) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita produsen profesional. Kita bisa ngontrol pesenan sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan.

 

2) Apa aku bisa pesen kabel / kabel sing luwih murah tinimbang MOQ sampeyan?

Pisanan, kita bakal mriksa inventaris. Yen wis kasedhiya, mula ora apa-apa! Nanging yen ora ana stok. Yen jumlah sampeyan cedhak karo MOQ kita, OK. Yen kurang saka MOQ, bisa uga kita njupuk conto pesanan, regane bakal beda.

 

3) Apa aku bisa entuk diskon?

Gumantung saka jumlah sampeyan. Pls hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: UL 3135 Karet Silikon Karet Pancing Suhu Tinggi untuk Peralatan, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon , Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.