UL 3122 Kawat Sutra Karet Sikat Karet Sikat Pancing Suhu Tinggi
  • UL 3122 Kawat Sutra Karet Sikat Karet Sikat Pancing Suhu TinggiUL 3122 Kawat Sutra Karet Sikat Karet Sikat Pancing Suhu Tinggi
  • UL 3122 Kawat Sutra Karet Sikat Karet Sikat Pancing Suhu TinggiUL 3122 Kawat Sutra Karet Sikat Karet Sikat Pancing Suhu Tinggi

UL 3122 Kawat Sutra Karet Sikat Karet Sikat Pancing Suhu Tinggi

UL 3122 Kawat Sutra Karet Sikat Karet Suhu Pancing Kait Tinggi yaiku kumparan lan gulungan rangkep karo sertifikasi UL Nomer File E192545. Isolasi ekstra diwenehake supaya kabel kaca serat iki luwih kuwat. Ukuran saka 14AWG nganti 24AWG, kawat listrik tahan panas iki cocok kanggo kawat internal alat utama ing omah, mesin panganan, AC, headlamp, mesin listrik, lsp. Super alus, anti-asam, anti-minyak lan uga gampang kanggo nginstal. Layanan OEM kasedhiya. Sampel gratis kanggo prototipe.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka UL 3122 Wire Fiber Sided Karet Silikon Karet Pancing Suhu Tinggi


Kawat Sikat Karet Silikon Jalur UL 3122 Wire hook-up Suhu Tinggi iki kawat utama sing cocog kanggo panggunaan internal lan lampu. Isolasi karet silikon lan serat kaca njamin kinerja tahan panas lan anti-ageman kanthi panas banget. Isolasi ekstra diwenehake supaya kabel kaca Serat iki luwih kuwat.

Aplikasi:
Akeh sing ditrapake kanggo elektronik, peralatan rumah tangga, peralatan lampu, instrumen listrik termal lan liya-liyane ing kahanan suhu dhuwur. Kabel kasebut tundhuk karo Petunjuk Rohs2.0 lan 201 SVHC miturut Peraturan REACH.


 

2.Parameter (Spesifikasi) Kabel Silikon Jalur Sikat UL 3122 Suhu Pancing Suhu Tinggi


Tegangan sing dirating: 300V
Suhu sing Diarani: saka -60â „ƒ nganti 200â„ ƒ
Standar: UL758

Spesifikasi
AWG

Area Nominal
mm2

Struktur Konduktor
NO./mm

Kandel Isolasi
mm

Diameter njaba
mm

Resistensi Konduktor ing 20 â ƒ Maks
Ωkm

24

0.205

1 / 0,52 TC

0.38

1.7

94.2

22

0.324

1 / 0,65TC

0.38

1.9

59.4

20

0.519

1 / 0,813 TC

0.38

2.1

36.7

18

0.823

7 / 0,39TC

0.38

2.35

23.2

16

1.31

7/0,49 TC

0.38

3.75

14.6

14

2.08

7 / 0,62TC

0.45

3.3

8.96

12

3.31

19 / 0,495TC

0.50

3.9

5.64



3. Fitur Kawat Sikat Karet Silikon UL 3122 Sikat Pancing Suhu Tinggi

 

1) Dikemas karo Label lan Tag UL.
2) Liwat tes oven hawa 210â „ƒ 60 dina.
3) Bisa digunakake ing -60â „ƒ nganti 200â„ ƒ.
4) Jaket: Disikat nganggo serat kaca, ditutupi karo silikon cair, kabel kasebut awet banget.
5) Isolasi: karet silikon.
6) Konduktor: Kawat tembaga kaleng.
7) Tahan kimia sing apik banget.


 

4. Rincian Kawat Sikat Karet Silikon Jalur UL 3122

 

1) Kabel digawe saka Kawat Tembaga Tinned yaiku tembaga bebas Oksigen murni. Miturut standar UL, diameter kawat tembaga kaleng siji ora kurang saka 0.38mm.
2) Kekandelan jampel kasebut seragam, gampang dikupas lan dipotong.
3) Tahan radiasi panas, tahan adhem, resistensi asam lan alkali.
4) Rentang warna lengkap. Putih, Ireng, Biru, Coklat, Abang, Ijo, Kuning / Ijo, Warna Kuning, lan liya-liyane.
5) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Kepiye cara njupuk conto?

Coba critakake babagan informasi rinci babagan produk sing dibutuhake. Banjur kita bakal mriksa stok. Kita bisa menehi conto kanthi langsung. Yen kita ora duwe model sing pas sing dibutuhake, bisa uga kita bakal ngirim conto sing padha yen sampeyan nampa. Yen sampeyan ora bisa nampa, butuh 3 ~ 5 dina kanggo ngatur pangembangan sampel.

 

2) Apa perusahaan sampeyan nampa produksi OEM?

Nggih

 

3) Apa syarat pengiriman sampeyan?

Biasane nampa FOB, FCR, CIF lsp.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: UL 3122 Kabel Silikon Jalinan Karet Silikon Kait Pengikat Suhu Tinggi, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing Tiongkok, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon , Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.