Kepatuhan CPR Multi Inti Multi Fleksibel H05VV-F PVC
  • Kepatuhan CPR Multi Inti Multi Fleksibel H05VV-F PVCKepatuhan CPR Multi Inti Multi Fleksibel H05VV-F PVC
  • Kepatuhan CPR Multi Inti Multi Fleksibel H05VV-F PVCKepatuhan CPR Multi Inti Multi Fleksibel H05VV-F PVC

Kepatuhan CPR Multi Inti Multi Fleksibel H05VV-F PVC

Haoguang VDE H05VV-F PVC Flexible Multi Core Cable CPR Compliance cocog kanggo peralatan rumah tangga, pabrik lan mesin, tujuan kabel lan kanggo kabel manufaktur. Selubung njaba sing disedhiyakake ing kene yaiku pvc khusus, lampu mati lan tahan api. Jaket PVC nyedhiyakake perlindungan luwih akeh marang permukaan sing panas, menehi resistensi abrasi lan pemotongan. Tembaga langka, konduktor kawat sing apik, 2 intine lan 3 opsi inti kanggo sampeyan. Tegangan sing diarani 300 / 500V.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka H05VV-F PVC Fleksibel Multi Core Kabel CPR


Haoguang VDE H05VV-F PVC Flexible Multi Core Cable CPR Compliance cocog kanggo peralatan rumah tangga, pabrik lan mesin, tujuan kabel lan kanggo tali produksi. Selubung njaba sing disedhiyakake ing kene yaiku PVC khusus, lampu mati lan tahan api. Jaket PVC nyedhiyakake tambah pangreksan saka lumahing panas, menehi resistensi kanggo abrasi lan nglereni. Tembaga langka, konduktor kawat sing apik, ana 2 pilihan inti lan 3 inti kanggo sampeyan.


 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) H05VV-F PVC Fleksibel Multi Core Kabel CPR


Tegangan Rated: 300 / 500V
Suhu sing Diarani: 70â „ƒ
Standar: DIN EN50525

Ukurane 

Ora x mm2

Struktur Konduktor

Ora / mm

Kandel Isolasi 

mm

Kandhel Nominal Sheath 

mm

Diameter njaba 

(mm)

Resistansi Isolasi ing 70 â ƒ Maks

Min

Maks

M ©. km

2 x 0,75

24 / 0,20

0.6

0.8

5.7

7.2

0.011

42 / 0,15

2 x 1.0

32 / 0,20

0.6

0.8

5.9

7.5

0.010

2 x 1,5

28 / 0,15

0.7

0.8

6.8

8.6

0.010

2 x 2,5

42 / 0,15

0.8

1.0

8.4

10.6

0.009

3 x 0,75

24 / 0,20

0.6

0.8

6.0

7.6

0.011

42 / 0,15

3 x 1.0

32 / 0,20

0.6

0.8

6.3

8.0

0.010

3 x 1,5

48 / 0,20

0.7

0.9

7.4

9.4

0.010

3 x 2,5

51 / 0,25

0.8

1.1

9.2

11.4

0.009



3 Fitur Produk saka H05VV-F PVC Fleksibel Multi Core Kabel CPR

 

1) Konduktor: Kawat tembaga telanjang terdampar.
2) Isolasi: PVC.
3) Jaket: PVC.


 

4 Detail produk saka H05VV-F PVC Fleksibel Multi Core Cable CPR

 

1) Tahan sarat banyu, minyak, asam, alkali.
2) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
3) resistensi banget kanggo abrasi, deformasi.
4) Kepatuhan RoHS.
5) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa aku bisa nggunakake kemasan pribadi, LOGO ing produk sampeyan?

Ya. Tim profesional kita bakal menehi saran babagan rencana sing disesuaikan lan bisa ngirim kuotasi sajrone 3 dina kerja nalika nampa priksaan.

 

2) Kepiye cara njupuk conto?

Coba critakake babagan informasi rinci babagan produk sing dibutuhake. Banjur kita bakal mriksa stok. Kita bisa menehi conto kanthi langsung. Yen kita ora duwe model sing pas sing dibutuhake, bisa uga kita bakal ngirim conto sing padha yen sampeyan nampa. Yen sampeyan ora bisa nampa, butuh 3 ~ 5 dina kanggo ngatur pangembangan sampel.

 

3) Apa cara pengiriman sampeyan?

Pesenan cilik bakal dikirim DHL, Fedex, TNT, UPS; Pesenan akeh dikirim nganggo segara / sepur / udara.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: H05VV-F PVC Fleksibel Multi Inti Kabel CPR, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Kurang Rega, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.