AWM UL 20949 Kabel Multi Inti Terisolasi PVC
  • AWM UL 20949 Kabel Multi Inti Terisolasi PVCAWM UL 20949 Kabel Multi Inti Terisolasi PVC
  • AWM UL 20949 Kabel Multi Inti Terisolasi PVCAWM UL 20949 Kabel Multi Inti Terisolasi PVC

AWM UL 20949 Kabel Multi Inti Terisolasi PVC

Haoguang AWM UL 20949 Kabel Multi Terisolasi PVC cocok kanggo peralatan rumah tangga. Selubung njaba sing disedhiyakake ing kene yaiku PVC khusus, pemadam kebakaran lan tahan api. Tembaga langka, konduktor kawat sing apik, ana macem-macem pilihan ukuran kanggo sampeyan. Tegangan sing diarani 600V. Sugeng dipuntampi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka Kabel Multi Terisolasi AWM UL 20949 PVC Terisolasi


Haoguang AWM UL 20949 Kabel Multi Terisolasi PVC cocok kanggo peralatan rumah tangga. Selubung njaba sing disedhiyakake ing kene yaiku PVC khusus, pemadam kebakaran lan tahan api. Tembaga langka, konduktor kawat sing apik, ana macem-macem pilihan ukuran kanggo sampeyan. Tegangan sing diarani 600V.


 

2.Parameter (Spesifikasi) Kabel Multi Terisolasi AWM UL 20949 PVC Terisolasi


Tegangan sing Ditata: 600V
Suhu sing Ditetepake: 105â „ƒ
Standar: UL758
File No. .: E192545

Spesifikasi

AWG

Kandel Nominal Isolasi

mm

Isolasi Min Kekandelan

mm

Kandhel Nominal Sheath

mm

Sheath Min kekandelan

Diameter njaba

mm

mm

2 x 10 #

0.76

0.69

1.63

1.45

21.77

3 x 10 #

0.76

0.69

1.63

1.45

23.2

4 x 10 #

0.76

0.69

1.89

1.68

26.13

5 x 10 #

0.76

0.69

1.89

1.68

29.17

6 x 10 #

0.76

0.69

2.09

1.84

31.951

7 x 10 #

0.76

0.69

2.09

1.84

31.951

2 x 12 #

0.76

0.69

1.17

1.05

15.12

3 x 12 #

0.76

0.69

1.17

1.05

16.46

4 x 12 #

0.76

0.69

1.35

1.2

18.12

5 x 12 #

0.76

0.69

1.35

1.2

20.51

6 x 12 #

0.76

0.69

1.63

1.45

22.42

7 x 12 #

0.76

0.69

1.63

1.45

22.42

2 x 14 #

0.76

0.69

1.17

1.05

11.498

3 x 14 #

0.76

0.69

1.17

1.05

12.2

4 x 14 #

0.76

0.69

1.17

1.05

13.39

5 x 14 #

0.76

0.69

1.35

1.2

14.7

6 x 14 #

0.76

0.69

1.35

1.2

16.437

7 x 14 #

0.76

0.69

1.35

1.2

16.437

2 x 16 #

0.76

0.69

1.02

0.89

8.94

3 x 16 #

0.76

0.69

1.02

0.89

9.47

4 x 16 #

0.76

0.69

1.17

1.05

10.67

5 x 16 #

0.76

0.69

1.17

1.05

11.655

6 x 16 #

0.76

0.69

1.17

1.05

12.69

7 x 16 #

0.76

0.69

1.17

1.05

12.69

2 x 18 #

0.76

0.69

1.17

1.05

7.5

3 x 18 #

0.76

0.69

1.02

0.89

7.92

4 x 18 #

0.76

0.69

1.02

0.89

8.63

5 x 18 #

0.76

0.69

1.02

0.89

9.41

6 x 18 #

0.76

0.69

1.02

1.05

10.53

7 x 18 #

0.76

0.69

1.17

1.05

10.53

2 x 20 #

0.76

0.69

1.17

0.89

6.6

3 x 20 #

0.76

0.69

1.02

0.89

6.95

4 x 20 #

0.76

0.69

1.02

0.89

7.54

5 x 20 #

0.76

0.69

1.02

0.89

8.2

6 x 20 #

0.76

0.69

1.02

0.89

8.88

7 x 20 #

0.76

0.69

1.02

0.89

8.88

2 x 22 #

0.76

0.69

1.02

0.89

6.03

3 x 22 #

0.76

0.69

1.02

0.89

6.34

4 x 22 #

0.76

0.69

1.02

0.89

6.86

5 x 22 #

0.76

0.69

1.02

0.89

7.43

6 x 22 #

0.76

0.69

1.02

0.89

8.02

7 x 22 #

0.76

0.69

1.02

0.89

8.02

2 x 24 #

0.76

0.69

1.02

0.89

5.68

3 x 24 #

0.76

0.69

1.02

0.89

5.96

4 x 24 #

0.76

0.69

1.02

0.89

6.43

5 x 24 #

0.76

0.69

1.02

0.89

6.954

6 x 24 #

0.76

0.69

1.02

0.89

7.5

7 x 24 #

0.76

0.69

1.02

0.89

7.5

2 x 26 #

0.76

0.69

1.02

0.89

5.44

3 x 26 #

0.76

0.69

1.02

0.89

5.7

4 x 26 #

0.76

0.69

1.02

0.89

6.14

5 x 26 #

0.76

0.69

1.02

0.89

6.44

6 x 26 #

0.76

0.69

1.02

0.89

7.14

7 x 26 #

0.76

0.69

1.02

0.89

7.14



3. Fitur Kabel Multi Terisolasi AWM UL 20949 PVC Terisolasi

 

1) Konduktor: Kawat tembaga telanjang sing fleksibel. Multi-konduktor.
2) Isolasi: Isolasi PVC.
3) Jaket: sarung PVC.
4) UL sing didhaptar.


 

4. Rincian Kabel Multi Terisolasi AWM UL 20949 PVC Terisolasi

 

1) Tahan sarat banyu, minyak, asam, alkali.
2) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
3) Resistensi abrasi, deformasi sing luar biasa.
4) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Napa nggunakake sarung PVC?

Kabel terisolasi lan sheathed Polyvinyl Chloride (PVC) digunakake ing macem-macem aplikasi wiwit kabel tetep nganti instalasi sing fleksibel. Kasedhiya ing pirang-pirang ukuran, warna lan bahan konduktor. Properti PVC cocog kanggo aplikasi sing kabel bisa kena suhu sing dhuwur banget utawa sithik, menehi perlindungan saka degradasi

 

2) Nalika aku pengin kabel AWM UL 20949 Insulated Multi Core terisolasi, kepiye carane?

Kita duwe tim layanan profesional, layanan OEM & khusus. Gambar / conto dibutuhake.

 

3) Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

Jujur, gumantung saka jumlahe pesenan lan musim sampeyan pesen. Biasane, wektu pangiriman yaiku 7 ~ 15 dina, disaranake sampeyan miwiti priksaan sewulan sadurunge tanggal sing pengin diwenehi produk ing negara sampeyan.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: AWM UL 20949 Kabel Multi Terisolasi PVC, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.