CCC 60227 IEC 53 (RVV) Jaket PVC Kabel Multi Inti
  • CCC 60227 IEC 53 (RVV) Jaket PVC Kabel Multi IntiCCC 60227 IEC 53 (RVV) Jaket PVC Kabel Multi Inti
  • CCC 60227 IEC 53 (RVV) Jaket PVC Kabel Multi IntiCCC 60227 IEC 53 (RVV) Jaket PVC Kabel Multi Inti

CCC 60227 IEC 53 (RVV) Jaket PVC Kabel Multi Inti

Haoguang CCC 60227 IEC 53 (RVV) Jacket Multi Core Kabel cocog kanggo peralatan rumah tangga, pabrik lan mesin, tujuan kabel lan kanggo tali produksi. Selubung njaba sing disedhiyakake ing kene yaiku PVC khusus, pemadaman awake dhewe lan lampu tahan api. Tembaga langka, konduktor kawat sing apik, ana 2 intine lan 3 opsi inti kanggo sampeyan. Tegangan sing diarani 300 / 500V.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka kabel CCC 60227 IEC 53 (RVV) Jacket Multi Core Kabel


Haoguang CCC 60227 IEC 53 (RVV) Jacket Multi Core Kabel cocog kanggo peralatan rumah tangga, pabrik lan mesin, tujuan kabel lan kanggo tali produksi. Selubung njaba sing disedhiyakake ing kene yaiku PVC khusus, pemadaman awake dhewe lan lampu tahan api. PVC njaba jaket nyedhiyakake perlindungan luwih saka permukaan panas, menehi resistensi abrasi lan nglereni.


 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Kabel Multi-inti CCC 60227 IEC 53 (RVV)


Tegangan Rated: 300 / 500V
Suhu sing Diarani: 70â „ƒ
Standar: GB / T5023.5

Ukurane

Ora x mm2

Struktur Konduktor

Ora / mm

Kandel Isolasi

mm

Kandhel Nominal Sheath 

mm

Diameter njaba

(mm)

Resistansi Isolasi ing 70 â ƒ Maks

Min

Maks

M ©. km

2 x 0,75

24 / 0,20

0.6

0.8

5.7

7.2

0.011

42 / 0,15

2 x 1.0

32 / 0,20

0.6

0.8

5.9

7.5

0.01

2 x 1,5

28 / 0,15

0.7

0.8

6.8

8.6

0.01

2 x 2,5

42 / 0,15

0.8

1.0

8.4

10.6

0.009

3 x 0,75

24 / 0,20

0.6

0.8

6.0

7.6

0.011

42 / 0,15

3 x 1.0

32 / 0,20

0.6

0.8

6.3

8.0

0.01

3 x 1,5

48 / 0,20

0.7

0.9

7.4

9.4

0.01

3 x 2,5

51 / 0,25

0.8

1.1

9.2

11.4

0.009



3 Fitur Produk Kabel Multi-inti CCC 60227 IEC 53 (RVV)

 

1) Konduktor: Kawat tembaga telanjang sing fleksibel.
2) Isolasi: PVC.
3) Jaket: PVC.


 

4 Detil produk Kabel Multi-inti Jack CCC 60227 IEC 53 (RVV)

 

1) Tahan sarat banyu, minyak, asam, alkali.
2) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
3) Resistensi abrasi, deformasi sing luar biasa.
4) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Anggota IEC kalebu?

Algeria, Argentina, Australia, Austria, Belarus, Belgia, Brasil, Bulgaria, Kanada, Chili, China, Columbia, Kroasia, Republik Ceko, Denmark, Mesir, Finlandia, Prancis, Jerman, Yunani, Hongaria, India, Indonesia, Iran, Irak , Irlandia, Israel, Italia, Jepang, Korea Republik (Korea Selatan), Libya, Luksemburg, Malaysia, Mexico, Belanda, Selandia Baru, Norwegia, Oman, Pakistan, Filipina, Polandia, Portugal, Qatar, Romania, Federasi Rusia, Saudi Arab, Serbia, Singapura, Slowakia, Slovenia, Afrika Selatan, Spanyol, Swedia, Swiss, Thailand, Turki, Ukraina, Uni Emirat Arab, Inggris, Amerika Serikatâ € ¦

 

2) Nalika aku pengin khusus CCC 60227 IEC 53 (RVV) Jacket Multi Core Cable, kepiye carane?

Kita duwe tim layanan profesional, layanan OEM & khusus. Gambar / conto dibutuhake.

 

3) Apa pimpinan sampeyan?

Umume 3 dina kanggo kabel stok lan 10-15 dina kanggo kabel khusus.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: CCC 60227 IEC 53 (RVV) Jaket PVC Kabel Multi Inti, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon , Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.