VDE H05SS-K Karet Silikon Ganda Terisolasi Kabel Inti Tunggal
  • VDE H05SS-K Karet Silikon Ganda Terisolasi Kabel Inti TunggalVDE H05SS-K Karet Silikon Ganda Terisolasi Kabel Inti Tunggal

VDE H05SS-K Karet Silikon Ganda Terisolasi Kabel Inti Tunggal

Haoguang VDE H05SS-K Karet Silikon Ganda Terisolasi Kabel Inti Tunggal diproduksi kanggo lingkungan suhu tinggi kanthi sifat listrik lan mekanik sing luwih apik. Cocog kanggo alat listrik listrik, lampu. Iki tahan resistensi abrasi lan resistensi kimia sing apik banget. Bahan kasebut ramah lingkungan lan berkualitas tinggi. Sugeng rawuh ing priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka VDE H05SS-K Karet Silikon Karet Inti Tunggal Terisolasi


Haoguang VDE H05SS-K Karet Silikon Ganda Terisolasi Kabel Inti Tunggal diproduksi kanggo lingkungan suhu tinggi kanthi sifat listrik lan mekanik sing luwih apik. Nduweni resistensi abrasi sing luar biasa lan resistensi kimia sing apik banget. Bahan kasebut ramah lingkungan lan berkualitas tinggi.

Aplikasi:
Kawat iki cocog kanggo kabel peralatan listrik ing njero, elemen pemanas, pabrik panas, mesin tekstil, mesin barbecue, burner, tungku, peralatan rumah tangga listrik ing kahanan suhu dhuwur.


 

2.Parameter (Spesifikasi) Kabel Karet Silikon VDE H05SS-K Karet Inti Ganda Terisolasi


Tegangan sing Ditulis: 300V / 500V
Suhu sing Diarani: saka -60â „ƒ nganti 180â„ ƒ
Standar: DIN EN50525

Kondektur

Konduktor isolasi

Karakteristik Listrik

Bagean
mm²

Kondektur construction
NO. / mm

Kekandelan jampel
(mm)

Kekandelan Tutup njaba

Diameter sakabèhé

Kondektur Resistance at 20 ℃ Max

(mm)

(mm)

Ωkm

0.5

28 / 0,15

0.6

0.8

3.8

40.1

0.75

24 / 0,2

0.6

0.8

4

26.7

1

32 / 0,2

0.6

0.9

4.35

20.7

1.5

48 / 0,2

0.8

1.0

5.2

13.7

2.5

51 / 0,25

0.9

1.1

6.1

8.21



3. Fitur Karet Silikon VDE H05SS-K Karet Inti Tunggal Terisolasi

 

1) Dikemas karo Label lan Tag UL.
2) Bebas asap rokok Halogen.
3) Bisa digunakake ing -60â „ƒ nganti 180â„ ƒ.
4) Tutup: sarung karet silikon.
5) Isolasi: karet silikon.
6) Kondektur: Bare copper wire, Tin-coated copper wire.
7) Tahan kimia sing apik banget.
8) Kawat kasebut manut karo Arahan Rohs2.0 lan SVHC 201 miturut Peraturan REACH.


 

4. Rincian Kabel Inti Tunggal Terisolasi VDE H05SS-K

 

1) Jinis konduktor kabel yaiku OFC 99,99% standar (tembaga bebas Oksigen) lan tembaga berlapis timah.
2) resistensi abrasi sing luar biasa.
3) Tahan minyak lan korosi.
4) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya nalika dijaluk.
5) Merek: Haoguang



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita produsen profesional. Kita bisa ngontrol pesenan sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan.

 

2) Apa kualitas Kabel Karet Silikon VDE H05SS-K dijamin dijamin?

Ya, kualitas produk wis dijamin banget. Lokakarya dilengkapi mesin canggih lan peralatan uji coba, lan tenaga kerja duwe pengalaman banget. Kita ngetrapake standar internasional lan syarat pelanggan.

 

3) Apa conto pengiriman gratis?

Nuwun sewu, mesthine kudu ana ing pihak pelanggan.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: VDE H05SS-K Karet Silikon Ganda Terisolasi Kabel Inti Tunggal, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.