Kabel Inti Tunggal Karet Silikon UL 3239
  • Kabel Inti Tunggal Karet Silikon UL 3239Kabel Inti Tunggal Karet Silikon UL 3239

Kabel Inti Tunggal Karet Silikon UL 3239

Haoguang UL 3239 karet silikon voltase dhuwur kabel inti tunggal duwe kapasitas panrima voltase dhuwur, cocog kanggo kabel internal panrima televisi. Jaket PVC nyedhiyakake perlindungan luwih akeh marang permukaan sing panas, menehi resistensi abrasi lan pemotongan. Kawat voltase silikon tahan lama kanggo macem-macem bahan kimia lan minyak. Voltase dirating 30000V. Spek saka 12 ~ 26AWG.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Pengenalan Kabel Tunggal Karet Silikon Tegangan UL 3239


Haoguang UL 3239 Kabel Silikon Karet Tunggal Tegangan Tinggi duwe kapasitas panrima voltase dhuwur, tahan UV lan Ozone. Jaket PVC nyedhiyakake perlindungan luwih akeh marang permukaan sing panas, menehi resistensi abrasi lan pemotongan. Suhu maksimal PVC yaiku 105â "ƒ. kinerja fleksibel lan tundhuk RoHs, spesifikasi saka 12-26AWG.

Aplikasi: Kawat internal panrima televisi, kabel batere, Lampu LED lan kabel liyane supaya gerakan tetep tetep.


 

2.Parameter (Spesifikasi) Kabel Tunggal Karet Silikon Tegangan UL 3239


Tegangan sing Ditilai: 30000V
Suhu sing Ditetepake: 105â „ƒ
Standar: UL758

Spesifikasi

Kandel Nominal Isolasi

Isolasi Min. Kandel

Diameter Insulator

Kekandelan Nominal Jaket

Diameter njaba

AWG

mm

mm

mm

mm

mm

12 #

1.80

1.6

6.07

0.69

7.44

14 #

1.80

1.6

5.58

0.69

6.95

16 #

1.80

1.6

5.19

0.69

6.56

18 #

1.80

1.6

4.88

0.69

6.25

20 #

1.80

1.6

4.64

0.69

6.0

22 #

1.80

1.6

4.44

0.69

5.81

24 #

1.80

1.6

4.29

0.69

5.66

26 #

1.80

1.6

4.17

0.69

5.53



3. Fitur Kabel Tunggal Karet Silikon Tegangan UL 3239

 

1) Konduktor: kawat tembaga Bare, kawat tembaga dilapisi timah.
2) Isolasi: Karet silikon.
3) Jaket: PVC.


 

4. Rincian Kawat Inti Tunggal Karet Silikon UL 3239

 

1) Tahan sarat banyu, minyak, asam, alkali.
2) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
3) resistensi banget kanggo abrasi, deformasi.
4) Manut RoHS.
5) Suhu tinggi / tahan suhu sithik.
6) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Napa kabel tartamtu nganggo jalinan?

Desain nyebrang, kabel interwoven ngidini kanggo mlengkung lan ngawat-ngawati jalinan tanpa buckling, lempitan utawa kinking ing cara kaset bisa uga minangka asil saka aplikasi sing fleksibel. Nalika ditrapake minangka tutup menyang kabel, jalinan uga bisa digunakake kanggo nyedhiyakake pangreksan sing luwih dhuwur saka permukaan sing panas, menehi resistensi abrasi lan pemotongan.

 

2) Ana ing endi pabrikmu?

Tambah: No.226 Ganti Jalan Xizhou, Kabupaten Xiangshan, Zhejiang, China.

 

3) Apa kualitas Kabel Karet Silikon Tegangan Tinggi UL 3239 dijamin?

Ya, kualitas produk wis dijamin banget. Lokakarya dilengkapi mesin canggih lan peralatan uji coba, lan tenaga kerja duwe pengalaman banget. Kita ngetrapake standar internasional lan syarat pelanggan.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: UL 3239 Karet Silikon Tegangan Tinggi Karet Tunggal Inti, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah , Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.