Kabel Daya Multi Terisolasi UL SPT Paralel PVC
  • Kabel Daya Multi Terisolasi UL SPT Paralel PVCKabel Daya Multi Terisolasi UL SPT Paralel PVC

Kabel Daya Multi Terisolasi UL SPT Paralel PVC

Kabel listrik multi-inti terisolasi Haoguang UL SPT pvc ditrapake kanggo nggunakake peralatan rumah tangga, kalebu jam, lampu, radio, kipas angin lan AC. Nduweni telung jinis: SPT-1, SPT-2, SPT-3. Iki dibangun sesuai karo standar UL, memenuhi utawa ngluwihi syarat uji api. Kabel Haoguang nyedhiyakake macem-macem jinis kabel kanggo aplikasi sampeyan. Pls hubungi kita kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka UL SPT Paralel PVC Kabel Daya Terisolasi Inti


Kabel lampu paralel UL SPT dimaksudake kanggo digunakake ing peralatan rumah tangga. Nduwe papat jinis: SPT-1, SPT-2, SPT-3. Konduktor kasebut nganggo tembaga utawa dilapisi timah, dibangun sesuai karo standar UL.

Aplikasi:
Kabel SPT-1,2 cocog kanggo kabel internal alat rumah tangga. kayata jam, radio, lampu, penggemar.
Kabel SPT-3 (3 intine) cocog kanggo kabel ruang padhang lan alat listrik sing akeh banget.


 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Kabel Daya Multi Terisolasi UL SPT Paralel PVC


Tegangan sing dirating: 300V
Suhu sing Ditilai: ï¼ ‹60â„ ƒï½žï¼ ‹105â„ ƒ
Standar: UL62

Jinis

Spesifikasi 

AWG

Area Nominal 

mm2

Struktur Konduktor

Ora / mm

Cores

Kandel Isolasi 

mm

Diameter sakabèhé

mm

SPT-1

20

0.519

30 / 0,15

2

0.76

2,5 x 5.0

20

0.519

30 / 0,15

3

0.76

2,5 x 7,0

18

0.823

47 / 0,15

2

0.76

2,7 x 5,4

18

0.823

47 / 0,15

3

0.76

2,7 x 7,9

SPT-2

18

0.823

47 / 0,15

2

1.14

3,5 x 7,0

18

0.823

47 / 0,15

3

1.14

3,5 x 9,0

16

1.31

42 / 0,20

2

1.14

3,8 x 7,6

16

1.31

42 / 0,20

3

1.14

3,8 x 11,0

SPT-3

18

0.823

47 / 0,15

2

1.52

4,4 x 8,8

16

1.31

42 / 0,20

2

1.52

4,7 x 9,4

14

2.08

41 / 0,254

2

2.03

6,0 x 12,0

12

3.31

65 / 0,254

2

2.41

7,5 x 15,0

18

0.823

47 / 0,15

3

1.52

4,4 x 10,8

16

1.31

42 / 0,20

3

1.52

4,7 x 12,0

14

2.08

41 / 0,15

3

2.03

6,0 x 14,5

12

3.31

65 / 0,254

3

2.41

7,5 x 16,8



3 Fitur Produk Kabel Listrik Multi Inti UL SPT Paralel

 

1) Bahan: Tembaga telanjang terdampar, tembaga tin non-oksigen presisi tinggi.
2) Isolasi: PVC sing diekstrusi. Extinguishing lan Flame retardant.
3) Tampilan seragam, identifikasi pabrikan model.


 

4 Rincian produk Kabel Daya Multi Terisolasi UL SPT Paralel PVC

 

1) Tahan sarat karo minyak banyu, pelarut, pewarna, asam, Ozone.
2) resistensi dhuwur kanggo macem-macem bahan kimia tahan kimia.
3) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya nalika dijaluk.
4) Cara tes: Uji api vertikal UL VW-1.
5) Patut RoHS, dhaptar UL.
6) Ora retak ing suhu dhuwur, utawa ora adhem yen adhem.
7) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa pimpinan sampeyan?

Umume 3 dina kanggo kabel stok lan 10-15 dina kanggo kabel khusus.

 

2) Apa aku bisa pesen kabel / kabel sing luwih murah tinimbang MOQ sampeyan?

Iku gumantung. Pisanan, kita bakal mriksa gudang. Yen wis kasedhiya, mula ora apa-apa! Yen kurang saka MOQ, bisa uga kita njupuk conto pesanan, regane bakal beda.

 

3) Apa kualitas produk sampeyan dijamin?

Ya, kualitas produk wis dijamin banget. Lokakarya dilengkapi mesin canggih lan peralatan uji coba, lan tenaga kerja duwe pengalaman banget. Kita ngetrapake standar internasional lan syarat pelanggan.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: UL SPT Paralel PVC Terisolasi Kabel Daya Multi Inti, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah , Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.