Kabel Multi Core Paralel AWM 20288 Plastik kanggo Kabel Peralatan
  • Kabel Multi Core Paralel AWM 20288 Plastik kanggo Kabel PeralatanKabel Multi Core Paralel AWM 20288 Plastik kanggo Kabel Peralatan

Kabel Multi Core Paralel AWM 20288 Plastik kanggo Kabel Peralatan

Haoguang AWM 20288 Plastik Multi Paralel Kabel Plastik kanggo Kabel Perkakas dimaksudake kanggo nggunakake tali cahya dekorasi. Nduwe AWG16 & 18 ukuran lan macem-macem warna. Iki dibangun sesuai karo standar UL 758, memenuhi utawa ngluwihi syarat uji api. Dijamin linuwih jangka panjang. Sugeng rawuh ing priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka Kabel Multi Core Paralel AWM 20288 Plastik kanggo Kabel Peralatan


AWM 20288 Kabel Multi Inti Plastik Paralel kanggo Kabel Perkakas dimaksudake kanggo digunakake ing peralatan rumah tangga. Iki minangka 2 konduktor tembaga inti. Konduktor kasebut nganggo tembaga utawa dilapisi timah, dibangun sesuai karo standar UL.

Aplikasi:
AWM20288 asring digunakake minangka tali cahya dekorasi.


 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Kawat Multi Paralel Plastik AWM 20288 kanggo Kabel Peralatan


Tegangan sing dirating: 300V
Suhu sing Ditilai: ï¼ ‹60â„ ƒï½žï¼ ‹105â„ ƒ
Standar: UL758

Jinis

Spesifikasi
AWG

Area Nominal
mm2

Struktur Konduktor
Ora / mm

Cores

Kandel Isolasi
mm

Diameter sakabèhé
mm

AWM 20288

18

0.823

47 / 0,15

2

1.02

3,25 x 5,8

16

1.31

42 / 0,20

2

1.02

3,65 x 6,75



3 Fitur Produk AWM 20288 Kawat Plastik Paralel Multi Inti kanggo Kabel Peralatan

 

1) Bahan: Tembaga telanjang terdampar, tembaga tin non-oksigen presisi tinggi.
2) Isolasi: PVC sing diekstrusi. Extinguishing lan Flame retardant.
3) Tampilan seragam, identifikasi pabrikan model.


 

4 Rincian produk AWM 20288 Plastik Paralel Multi Core Wire for Appliance Wiring

 

1) Tahan sarat karo minyak banyu, pelarut, pewarna, asam, Ozone.
2) resistensi dhuwur kanggo macem-macem bahan kimia tahan kimia.
3) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, ijo, putih).
4) Cara tes: Uji api vertikal UL VW-1.
5) Patut RoHS, dhaptar UL.
6) Ora retak ing suhu dhuwur, utawa ora adhem yen adhem.
7) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Napa jampel PVC?

Isolasi PVC digunakake kanthi rutin amarga sifat panutup sing apik nanging resistensi karat sing dhuwur. Iki nggawe paling cocog kanggo kabel voltase sedheng lan medium kanthi syarat isolasi frekuensi rendah.

 

2) Apa syarat pengiriman sampeyan?

Biasane nampa FOB, FCR, CIF lsp.

 

3) Apa kualitas produk sampeyan dijamin?

Ya, kualitas produk wis dijamin banget. Lokakarya dilengkapi mesin canggih lan peralatan uji coba, lan tenaga kerja duwe pengalaman banget. Kita ngetrapake standar internasional lan syarat pelanggan.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: AWM 20288 Kabel Multi Inti Plastik Paralel kanggo Kabel Perkakas, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Kurang Rega, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.