UL 3321 Kabel Inti Tunggal Terisolasi PE
  • UL 3321 Kabel Inti Tunggal Terisolasi PEUL 3321 Kabel Inti Tunggal Terisolasi PE
  • UL 3321 Kabel Inti Tunggal Terisolasi PEUL 3321 Kabel Inti Tunggal Terisolasi PE

UL 3321 Kabel Inti Tunggal Terisolasi PE

Kabel Inti Tunggal Terisolasi Haoguang UL 3321 Cross-linked dirancang kanggo digunakake ing motor listrik & generator, elektronik, pemanas & pendinginan, lampu, aplikasi switchgear lan alat. Isolasi kasebut yaiku polietilen silang silang sing disinari. Dirating kanggo panggunaan terus nganti 150 â „â, voltase nganti 600VAC, 750VDC. RoHS manut.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka Kabel Inti Single Terisolasi UL 3321 Cross-linked PE


Haoguang UL 3321 kabel inti tunggal terisolasi PE sing asring dienggo nganggo motor listrik & generator, elektronik, pemanas & pendinginan, penerangan, switchgear, peralatan masak lan aplikasi alat. Patuh RoHS. Isolasi XLPE UL 3321 Hook Up Wire duwe resistensi banget tumrap abrasi, deformasi, potongan lan serangan kimia.


 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Kabel Inti Tunggal Terisolasi PE 3321 Salib


Tegangan sing Dipilih: 600VAC / 750VDC
Suhu sing Ditilai: ï¼ ‹150â„ ƒ
Standar: UL758
File No.:E192545

Spesifikasi

AWG

Area Nominal

mm2

Struktur Konduktor

Ora / mm

Kandel Isolasi

mm

Diameter sakabèhé

(mm)

Resistansi Konduktor ing 20Maks

Ωkm

24

0.205

12 / 0,15

0.76

2.2

94.2

7 / 0,20

22

0.324

18 / 0,15

0.76

2.4

59.4

7 / 0,254

20

0.519

28 / 0,15

0.76

2.5

36.7

7 / 0,30

18

0.823

26 / 0,20

0.76

2.8

23.2

7 / 0,39

16

1.31

42 / 0,20

0.76

3.1

14.6

28 / 0,25

7 / 0.495

14

2.08

41 / 0,254

0.76

3.6

8.96

7 / 0,62



3 Fitur Produk Kabel Inti Tunggal Terisolasi PE 3321 Salib

 

1) Bahan: Tembaga tin non-oksigen presisi tinggi.
2) Isolasi: Polyethylene silang
3) XLPE = Lowogen Zero Smoke Low, Bebas asogen halogen.


 

4 Detail produk Kabel Inti Tunggal Terisolasi UL 3321 Cross-linked PE

 

1) Tahan sarat karo minyak banyu, asam, alkali, Ozone.
2) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
3) resistensi banget kanggo abrasi, deformasi, cut-through.
4) Patut RoHS, dhaptar UL.
5) Ora retak ing suhu dhuwur, utawa ora bakal adhem adhem.
6) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa mupangate kabel terisolasi XLPE?

XLPE utawa Polyethylene sing gegandhengan karo salib minangka bahan isolasi thermoset. Polimer crosslinking minangka proses sing ngganti struktur molekul rantai polimer supaya luwih erat. Nyambungake PE kanggo dadi XLPE nambah kisaran suhu jampel nalika njaga sifat listrik

 

2) Apa sertifikasi sing sampeyan duwe?

Rohs, CE, CCC, UL, TUV, ISO9001.

 

3) Apa sampeyan pabrik?

Ya, perusahaan kami minangka pabrik profesional lan pabrik kabel kanthi pengalaman suwene.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: UL 3321 Kabel Inti Tunggal Terisolasi PE, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Didamel ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rendah Rega, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan