Kabel Inti Tunggal LSZH AWM UL 3173 PE
  • Kabel Inti Tunggal LSZH AWM UL 3173 PEKabel Inti Tunggal LSZH AWM UL 3173 PE

Kabel Inti Tunggal LSZH AWM UL 3173 PE

Haoguang LSZH AWM UL 3173 PE Kabel Inti Tunggal cocok kanggo kabel internal motor listrik & generator, elektronik, pemanas & pendinginan, lampu, switchgear lan aplikasi alat. Dirating kanggo panggunaan terus nganti 125 â „ƒ, voltase nganti 600V. RoHS manut lan tahan asor. Sugeng rawuh ing priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka Kabel Inti Tunggal LSZH AWM UL 3173 PE


Haoguang LSZH AWM UL 3173 PE Kabel Inti Tunggal cocok kanggo kabel internal motor listrik & generator, elektronik, pemanas & pendinginan, lampu, switchgear lan aplikasi alat. Dirating kanggo panggunaan terus nganti 125 â „ƒ, voltase nganti 600V. Polyethylene silang, Low Zero Halogen asap asap. Patuh RoHS.


 

2.Parameter (Spesifikasi) Kabel Inti Tunggal LSZH AWM UL 3173 PE


Tegangan sing Ditata: 600V
Suhu sing Diarani: ï¼ ‹125â„ ƒ
Standar: UL758
File No.:E192545

Spesifikasi

AWG

Area Nominal

mm2

Struktur Konduktor

Ora / mm

Kandel Isolasi

mm

Diameter sakabèhé

(mm)

Resistansi Konduktor ing 20Maks

Ωkm

24

0.205

12 / 0,15

0.76

2.2

94.2

7 / 0,20

22

0.324

18 / 0,15

0.76

2.4

59.4

7 / 0,254

20

0.519

28 / 0,15

0.76

2.5

36.7

7 / 0,30

18

0.823

26 / 0,20

0.76

2.8

23.2

7 / 0,39

16

1.31

42 / 0,20

0.76

3.1

14.6

28 / 0,25

7 / 0.495

14

2.08

41 / 0,254

0.76

3.6

8.96

7 / 0,62



3. Fitur Kabel Inti Tunggal LSZH AWM UL 3173 PE

 

1) Bahan: Tembaga tin non-oksigen presisi tinggi.
2) Isolasi: Polyethylene sing gegandhengan karo silang, Halogen Nol Asap Rendah.


 

4. Rincian Kabel Inti Tunggal LSZH AWM UL 3173 PE

 

1) Tahan sarat banyu, minyak, asam, alkali.
2) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
3) resistensi banget kanggo abrasi, deformasi.
4) Patut RoHS, dhaptar UL.
5) Tahanan geni lan tuwa.
6) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa mupangate kabel terisolasi XLPE?

XLPE utawa Polyethylene sing gegandhengan karo salib minangka bahan isolasi thermoset. Polimer crosslinking minangka proses sing ngganti struktur molekul rantai polimer supaya luwih erat. Nyambungake PE kanggo dadi XLPE nambah kisaran suhu jampel nalika njaga sifat listrik

 

2) Apa sertifikasi sing sampeyan duwe?

Rohs, CE, CCC, UL, TUV, ISO9001.

 

3) Apa sampeyan pabrik?

Ya, perusahaan kami minangka pabrik profesional lan pabrik kabel kanthi pengalaman suwene.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: LSZH AWM UL 3173 PE Kabel Inti Tunggal, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan