Kabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm
  • Kabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem AlarmKabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm
  • Kabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem AlarmKabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm
  • Kabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem AlarmKabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm
  • Kabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem AlarmKabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm
  • Kabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem AlarmKabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm

Kabel Alarm Fire Fire LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm

Haoguang Red White LSZH Fire Alarm Cable Fireproof kanggo Sistem Alarm asring digunakake ing bangunan Sistem Manajemen (BMS), kontrol lan instrumentasi, kayata sistem alarm swara, lampu darurat lan uwal lan sirkuit kontrol layanan penting liyane. Produk kasebut diproduksi kanthi teknologi paling anyar kanggo njamin kualitas lan kehandalan sing konsisten. Kita nggunakake sarung LSZH sing apik lan tembaga murni lan bahan insulasi berkualitas tinggi. Rentang produk kalebu kabel tahan api. Sugeng rawuh ing priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka Fireproof Kabel Alarm Kebakaran LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm


Kabel alarm kebakaran LSZH putih abang iki diproduksi kanthi teknologi paling anyar kanggo njamin kualitas lan kehandalan sing konsisten. Kita nggunakake sarung LSZH sing apik lan tembaga murni lan bahan insulasi berkualitas tinggi. Rentang produk kalebu kabel tahan api. Kabel alon-alon bisa diobong lan luwih gampang wong bisa ucul yen ana kobongan. Kita nawakake layanan OEM.

Aplikasi:
Kabel Alarm Tahan Api LSZH sheath (2 intine) asring digunakake ing bangunan Sistem Manajemen (BMS), kontrol lan instrumentasi, kayata sistem alarm swara, lampu darurat lan uwal lan sirkuit kontrol layanan penting liyane.


 

2.Parameter (Spesifikasi) Tukang Api Kabel Alarm Kebakaran LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm.


Maksimum operasi: 300 / 500V
Suhu Operasi: saka -20â „ƒ nganti 90â„ ƒ

Nomer Bagéan

Jumlah Cores

Salib Konduktor Konduktor

sqmm

Konstruksi Konduktor

mm

Nom. Kekandelan Isolasi

mm

Nom. Diameter Isolasi

mm

Nom. Lebokake Kawat Salib Kawat

sqmm

Nom. Kekandelan Wadhah

mm

Nom. Rata-rata Diameter

mm

G210S

2

0.833

1x1.03

0.55

2.2

0.7

0.7

5.84

G215S

2

1.32

1x1.30

0.55

2.45

0.7

0.8

6.84

G225S

2

2.27

1x1.70

0.7

3.2

0.7

0.8

8.44



3.Fitur Kabel Alarm Kebakaran LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm.

 

1) Konduktor: Tembaga kosong sing padhet.
2) Isolasi: LSZH, warna: Abang (inti 1), Ireng (inti 2).
3) Kawat saluran (yen ditrapake): Tembaga fleksibel telanjang sing kaleng.
4) Pita bungkus (yen ditrapake): Pita poliester.
5) Layar (yen ditrapake): Pita aluminium / Polyester.
6) Bahan sarung: LSZH.


 


4. Rincian Fireproof Kabel Alarm Kebakaran LSZH Abang Putih kanggo Sistem Alarm.

 

1) Kualitas tinggi. OEM kasedhiya.
2) Jumlahe pesanan sing fleksibel. Kita bisa nyuplai kabel kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Nanging yen kita duwe stok, malah 1 kumparan bisa ditampa.
3) Stabilitas tahan lama.
4) Kita wis ngekspor kabel menyang pirang-pirang negara.
5) LSZH = asap asap sithik halogen = asap asap asap sithik.
6) Merek: Haoguang. Digawe ing China.



5. Paket & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:
Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug. Gulung kayu, Pallet kayu, PE tenan dibungkus.

2) Pelabuhan: Ningbo, Shanghai

3) Pangiriman: Liwat Laut, Kanthi Sepur, Liwat Udhara, Kanthi Ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita produsen profesional. Kita bisa ngontrol pesenan sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan. Amarga kita pabrik.

 

2) Apa aku bisa pesen kabel / kabel sing luwih murah tinimbang MOQ sampeyan?

Pisanan, kita bakal mriksa inventaris. Yen wis kasedhiya, mula ora apa-apa! Nanging yen ora ana stok, yen jumlah sampeyan cedhak karo MOQ kita, OK. Yen kurang saka MOQ, bisa uga kita njupuk conto pesanan, regane bakal beda.

 

3) Apa conto pengiriman gratis?

Nuwun sewu, mesthine kudu ana ing pihak pelanggan.

 

4) Apa syarat pengiriman sampeyan?

Biasane nampa FOB, FCR, CIF lsp.

 

5) Apa sampeyan nampa pangiriman sebagean?

Ya, pangiriman sebagean ditampa. Nanging barang kasebut bakal dilindhungi dhewe.

 

6) Apa sampeyan ngerti bedane kabel tahan api lan kabel tahan api?

Bentenipun penting ing antarane kabel tahan geni lan kabel tahan api, sanajan kalorone kasebut ngalami macem-macem tes kinerja geni supaya bisa entuk klasifikasi masing-masing. Singkat, kabel tahan api dirancang kanggo nolak panyebaran geni menyang wilayah anyar. Kabel tahan geni utawa kabakar geni dirancang kanggo njaga integritas sirkuit lan bisa digunakake sajrone wektu sing ditemtokake kanthi kahanan sing wis ditemtokake. Bedane ing antarane loro kasebut penting banget kanggo njaga sirkuit kritis sing dibutuhake kanggo keamanan urip utawa supaya tanduran ora aman lan aman.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: Abang Putih LSZH Fire Alarm Cable Fireproof kanggo Sistem Alarm, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Kurang Rega, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan