Kabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZH
  • Kabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZHKabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZH
  • Kabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZHKabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZH
  • Kabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZHKabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZH
  • Kabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZHKabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZH
  • Kabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZHKabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZH

Kabel Alarm Multi inti Alarm Tahan LSZH

Haoguang LSZH nglindhungi kabel alarm inti multi inti sing asring digunakake ing bangunan Sistem Manajemen (BMS), kontrol lan instrumen, kaya sistem alarm swara, lampu darurat lan uwal lan sirkuit kontrol layanan penting liyane. Produk iki diproduksi nganggo teknologi paling anyar kanggo njamin kualitas lan kehandalan sing konsisten. Kita nggunakake konduktor tembaga gundul sing apik, insulasi berkualitas tinggi, bahan sarung LSZH (Low Smoke Zero Halogen). Rentang produk kalebu kabel tahan api. Sugeng rawuh ing priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka Kabel Alarm Multi Core Tahan Api LSZH


Kabel alarm Alarm Tahan Api sing dilindhungi LSZH iki diproduksi kanthi teknologi paling anyar kanggo njamin kualitas lan kehandalan sing konsisten. Kita nggunakake insulasi karet silikon ceramifiable sing apik lan tembaga murni lan bahan sarung LSZH (Low Smoke Zero Halogen). Kita nggunakake bahan ramah lingkungan, kepatuhan RoHS. Kabel iki pengin njamin layanan sajrone kobongan nanging dipilih kanggo nyegah kobongan, nawakake fungsi sistem kritis sing terus-terusan yen ana geni.

Aplikasi:
Kabel Alarm Tahan Fire sheath LSZH (2 intine utawa luwih) asring digunakake ing bangunan Sistem Manajemen (BMS), kontrol lan instrumentasi, kaya sistem alarm swara, lampu darurat lan uwal lan sirkuit kontrol layanan penting liyane. Sistem perlindungan kebakaran, lampu darurat, alat penyiram, alat ventilasi, alarm asap, sistem lampu darurat, sistem alarm kebakaran.


 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Kabel Alarm Multi Core Tahan Api LSZH.


Maksimum operasi: 300 / 500V
Suhu Operasi: saka -20â „ƒ nganti 90â„ ƒ

Nomer Bagéan

Jumlah Cores

Salib Konduktor Konduktor

sqmm

Konstruksi Konduktor 

mm

Nom. Kekandelan Isolasi 

mm

Nom. Diameter Isolasi 

mm

Nom. Lebokake Kawat Salib Kawat 

sqmm

Nom. Kekandelan Wadhah 

mm

Nom. Rata-rata Diameter 

mm

H210

2

1.00

1x1.13

0.7

2.5

 

0.8

6.7

H210S

2

1.00

1x1.13

0.7

2.5

0.50

0.8

6.8

H215

2

1.50

1x1.38

0.7

2.8

 

1.2

8.1

H215S

2

1.50

1x1.38

0.7

2.8

0.50

1.2

8.2

H225

2

2.5

1x1.78

0.8

3.4

 

1.2

9.3

H225S

2

2.5

1x1.78

0.8

3.4

0.50

1.2

9.4



3. Fitur Produk Kabel Alarm Multi Core Tahan Api LSZH.

 

1) Konduktor: Tembaga kosong sing padhet. Kita nyuplai 2 kabel alarm inti utawa luwih.
2) Isolasi: Karet silikon sing bisa direndam
3) Warna Isolasi: Biru (inti 1), Coklat (inti 2)
4) Kawat saluran (yen ditrapake): Tembaga sing fleksibel utawa Bare fleksibel.
5) Pita bungkus (yen ditrapake): Pita poliester.
6) Layar (yen ana): Pita aluminium / Polyester.
7) Bahan sarung: LSZH.

 


4 Rincian Produk Kabel Alarm Multi Core Tahan Api LSZH.

 

1) Bahan berkualitas tinggi lan ramah lingkungan.
2) Jumlahe pesanan sing fleksibel. Kita bisa nyuplai kabel kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Nanging yen kita duwe stok, malah 1 kumparan bisa ditampa.
3) Stabilitas tahan lama.
4) Kita wis ngekspor kabel menyang pirang-pirang negara.
5) LSZH = asap asap sithik halogen = asap asap asap sithik.
6) Merek: Haoguang. Digawe ing China.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:
Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug. Gulung kayu, Pallet kayu, PE tenan dibungkus.

2) Pelabuhan: Ningbo, Shanghai

3) Pangiriman: Liwat Laut, Kanthi Sepur, Liwat Udhara, Kanthi Ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita produsen profesional. Kita bisa ngontrol pesenan sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan. Amarga kita pabrik.

 

2) Apa aku bisa pesen kabel / kabel sing luwih murah tinimbang MOQ sampeyan?

Pisanan, kita bakal mriksa inventaris. Yen wis kasedhiya, mula ora apa-apa! Nanging yen ora ana stok, yen jumlah sampeyan cedhak karo MOQ kita, OK. Yen kurang saka MOQ, bisa uga kita njupuk conto pesanan, regane bakal beda.

 

3) Apa conto pengiriman gratis?

Nuwun sewu, mesthine kudu ana ing pihak pelanggan.

 

4) Apa tes uji coba kasebut?

Tes spark minangka tes voltase inline sing digunakake sajrone nggawe kabel utawa sajrone proses rewinding. Tes Spark utamane kanggo insulasi voltase kurang lan jaket utawa sarung voltase medium. Unit tes ngasilake awan listrik ing sekitar kabel sing ing unit AC frekuensi dhuwur katon minangka korona biru ing sekitar kabel. Sembarang bolongan pin utawa kesalahan ing jampel kasebut bakal nyebabake dhasar listrik lan aliran arus iki digunakake kanggo ndhaptar kesalahan insulasi.

 

5) Apa kabel tahan Api (dirating geni)?

Kabel tahan kobongan terus beroperasi nalika ana geni, mula referensi kasebut minangka kabel Integritas Sirkuit, kalebu kabel PH30, PH60 lan PH120.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: Kabel Alarm Multi Core Tahan Api LSZH, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.