Kabel Alarm Tahan Api Terbatas
  • Kabel Alarm Tahan Api TerbatasKabel Alarm Tahan Api Terbatas
  • Kabel Alarm Tahan Api TerbatasKabel Alarm Tahan Api Terbatas
  • Kabel Alarm Tahan Api TerbatasKabel Alarm Tahan Api Terbatas
  • Kabel Alarm Tahan Api TerbatasKabel Alarm Tahan Api Terbatas
  • Kabel Alarm Tahan Api TerbatasKabel Alarm Tahan Api Terbatas

Kabel Alarm Tahan Api Terbatas

Rangkaian kabel alarm tahan api kanthi winates nduweni macem-macem kabel lan kabel sing dirancang kanggo mesthekake sistem darurat ing bangunan umum tetep bisa digunakake ing sawetara kahanan geni paling ekstrem. Rentang produk kalebu kabel tahan api. 2 inti utawa kabel keamanan tembaga sing ora ana gandhengane bisa nyegah panyebaran geni nalika kabel tahan kobongan bisa terus menehi tenaga menyang sirkuit darurat sajrone kobongan. Kabel kasebut bisa digunakake kanggo Sirkuit Alarm Fire-Limited- Fire.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka Kabel Alarm Tahan Api Terbatas


Kabel alarm tahan tahan listrik Haoguang bisa nyegah panyebaran geni nalika kabel tahan geni bisa terus nyediakake listrik menyang sirkuit darurat sajrone kobongan. Kabel tahan geni bisa terus nyuplai listrik menyang sirkuit darurat sajrone kobongan. Kabel alon-alon bisa diobong lan dadi luwih gampang masarakat bisa uwal yen ana geni. Kabel iki bisa digunakake kanggo Sirkuit Alarm Fire-Limited.

Aplikasi:
Rangkaian kabel alarm kebakaran nyedhiyakake macem-macem kabel lan kabel sing dirancang supaya sistem darurat ing bangunan umum tetep bisa digunakake ing sawetara kahanan geni paling ekstrem. Sirkuit kabar, sirkuit kontrol, sirkuit audio, sistem sinyal, detektor asap, sistem busa, sistem pemercik.


 

2.Parameter (Spesifikasi) Kabel Alarm Tahan Api Terbatas.


Volatge Rating: 300V
Suhu Operasi: 105â „ƒ

Nomer Bagéan

Jumlah Cores

PadhetUkuran Konduktor 

AWG

Nom. Lebokake Kawat Salib Kawat

sqmm

Nom. Rata-rata Diameter 

mm

M.O.Q.

M

Rincian Paket
Drum Kayu + Film PE + Pallet Kayu

Jumlah siji Pallet

Ngukur saka
saben Pallet

(mxmxm)

Weight of saben Pallet
(KG)

H218

2

18

 

5.3

30.500

128 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1600

H218S

2

18

7 / 0,25

5.5

30.500

128 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1664

H216

2

16

 

5.8

30.500

112 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1736

H216S

2

16

7 / 0,25

6.0

30.500

112 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1792

H214

2

14

 

7.5

19,215

63 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1575

H214S

2

14

7 / 0,25

7.7

19,215

63 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1607



3. Fitur Kabel Alarm Tahan Api Terbatas.

 

1) Kita bisa nyuplai 2 inti utawa luwih kabel alam api.
2) Conductor: Padhet bare copper.
3) Werna isolasi: Abang (inti 1), Ireng (inti 2).
4) Kawat saluran (yen ditrapake): Tembaga fleksibel sing disengat.
5) Pita bungkus (yen ditrapake): Pita poliester.
6) Layar (yen ana): Pita aluminium / Polyester.

 


4. Rincian Kabel Alarm Tahan Api Terbatas.

 

1) Kualitas tinggi lan ramah lingkungan.
2) Jumlahe pesanan sing fleksibel. Kita bisa nyuplai kabel kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Nanging yen kita duwe stok, malah 1 kumparan bisa ditampa.
3) Stabilitas tahan lama.
4) Merek: Haoguang.



5. Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:
Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug. Gulung kayu, Pallet kayu, PE tenan dibungkus.

2) Pelabuhan: Ningbo, Shanghai

3) Pangiriman: Liwat Laut, Kanthi Sepur, Liwat Udhara, Kanthi Ekspres.

 


 

 

6. FAQ:

 

1) Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita produsen profesional. Kita bisa ngontrol pesenan sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan. Amarga kita pabrik.

 

2) Apa aku bisa pesen kabel / kabel sing luwih murah tinimbang MOQ sampeyan?

Pisanan, kita bakal mriksa inventaris. Yen wis kasedhiya, mula ora apa-apa! Nanging yen ora ana stok, yen jumlah sampeyan cedhak karo MOQ kita, OK. Yen kurang saka MOQ, bisa uga kita njupuk conto pesanan, regane bakal beda.

 

3) Apa conto pengiriman gratis?

Nuwun sewu, mesthine kudu ana ing pihak pelanggan.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: Kabel Alarm Tahan Api Terbatas Daya, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Pabrik China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon , Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.