Daya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLR
  • Daya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLRDaya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLR
  • Daya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLRDaya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLR
  • Daya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLRDaya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLR
  • Daya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLRDaya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLR
  • Daya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLRDaya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLR

Daya Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLR

Rangkaian Kabel Alarm Fire Fire Aloguang Power Haoguang Power Limited kalebu macem-macem kabel lan kabel sing dirancang kanggo mesthekake sistem darurat ing bangunan umum terus beroperasi ing sawetara kahanan geni paling ekstrem. Rentang produk kalebu kabel tahan api. Kabel tahan api mbantu nyegah panyebaran geni nalika kabel tahan geni bisa terus nyedhiyakake daya menyang sirkuit darurat sajrone kobongan. Kabel alon-alon bisa diobong lan dadi luwih gampang masarakat bisa uwal yen ana geni. Kabel kasebut tundhuk karo standar UL 1424, UL 1666, Kabel kanggo Sirkuit Alarm Fire-Limited- Power-Limited. Sugeng rawuh ing priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka 1. Kabel Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLR.


Sirkuit daya winates duwe voltase lan arus sing relatif sithik, sing ngalangi ora ngasilake akeh energi kesalahan. Akibate, sirkuit listrik sing winates bisa uga nduweni syarat sing beda lan kurang ketat amarga proteksi, insulasi, instalasi, lan bahan sing luwih gedhe tinimbang ora sirkuit winates listrik. Rangkaian produk iki dirancang kanggo sirkuit alarm geni sing winates. Iki mbantu nyegah panyebaran geni nalika kabel tahan geni bisa terus nyedhiyakake listrik menyang sirkuit darurat sajrone kobongan. Kabel alon-alon bisa diobong lan dadi luwih gampang masarakat bisa uwal yen ana geni. Kabel lulus tes UL 1424, lan tes riser vertikal UL 1666. Kita bisa nyuplai 2 utawa luwih kabel alarm kebakaran inti.

Aplikasi:
Rangkaian kabel alarm kebakaran nyedhiyakake macem-macem kabel lan kabel sing dirancang supaya sistem darurat ing bangunan umum tetep bisa digunakake ing sawetara kahanan geni paling ekstrem. Kabel FPLR dirating kanggo digunakake ing aplikasi riser, jalur sing mlaku vertikal saka lantai liyane. Kabel alarm kebakaran, weker kumelun, komunikasi swara, alarm pencuri, lan sirkuit pelindung geni.


 

2.Parameter (Spesifikasi) 1. Kabel Sirkuit Alarm Kebakaran Terbatas Tipe FPLR ..


Volatge Rating: 300V
Suhu Operasi: 105â „ƒ
Standar: UL 1424, UL 1666

Nomer Bagéan

Jumlah Cores

PadhetUkuran Konduktor 

AWG

Nom. Lebokake Kawat Salib Kawat

sqmm

Nom. Rata-rata Diameter 

mm

M.O.Q.

M

Rincian Paket
Drum Kayu + Film PE + Pallet Kayu

Jumlah siji Pallet

Ngukur saka
saben Pallet

(mxmxm)

Weight of saben Pallet
(KG)

H218

2

18

 

5.3

30.500

128 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1600

H218S

2

18

7 / 0,25

5.5

30.500

128 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1664

H216

2

16

 

5.8

30.500

112 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1736

H216S

2

16

7 / 0,25

6.0

30.500

112 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1792

H214

2

14

 

7.5

19,215

63 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1575

H214S

2

14

7 / 0,25

7.7

19,215

63 Drumx305m

1.1x1.1x2.0

1607



3. Fitur 1. Kabel Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLR ..

 

1) Dikemas karo Label lan Tag UL.
2) Conductor: Padhet bare copper.
3) Werna isolasi: Abang (inti 1), Ireng (inti 2).
4) Kawat saluran (yen ditrapake): Tembaga fleksibel sing disengat.
5) Pita bungkus (yen ditrapake): Pita poliester.
6) Layar (yen ana): Pita aluminium / Polyester.
7) Werna sarung: Abang

 


4. Rincian 1. Kabel Sirkuit Alarm Kebakaran Winates Tipe FPLR ..

 

1) Kualitas tinggi. Patuhi standar UL, saben kumparan nganggo UL Label lan Tag.
2) Rentang ukuran 22 nganti 12 AWG, dirating nganti 300 volt lan kisaran suhu nganti 105â "ƒ.
3) Stabilitas tahan lama.
4) Merek: Haoguang. Digawe ing China.



5. Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:
Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku.
Kita uga nyedhiyakake paket spool plastik nganggo kothak karton utawa liyane kajaba drum kayu sing didhaptar ing ndhuwur.
Hubungi kita kanggo rincian liyane.

2) Pelabuhan: Ningbo, Shanghai

3) Pangiriman: Liwat Laut, Kanthi Sepur, Liwat Udhara, Kanthi Ekspres.

 


 

 

6. FAQ:

 

1) Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

Kita produsen profesional. Kita bisa ngontrol pesenan sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan. Amarga kita pabrik.

 

2) Apa aku bisa pesen kabel / kabel sing luwih murah tinimbang MOQ sampeyan?

Pisanan, kita bakal mriksa inventaris. Yen wis kasedhiya, mula ora apa-apa! Nanging yen ora ana stok, yen jumlah sampeyan cedhak karo MOQ kita, OK. Yen kurang saka MOQ, bisa uga kita njupuk conto pesanan, regane bakal beda.

 

3) Apa aku bisa entuk diskon?

Gumantung saka jumlah sampeyan. Pls hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: Daya Sirkuit Alarm Kebakaran Terbatas Tipe FPLR, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Pabrik China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan