Tahan Panas Kabel Karet Tali VDE H05SJ-K Tali Karet Tunggal
  • Tahan Panas Kabel Karet Tali VDE H05SJ-K Tali Karet TunggalTahan Panas Kabel Karet Tali VDE H05SJ-K Tali Karet Tunggal
  • Tahan Panas Kabel Karet Tali VDE H05SJ-K Tali Karet TunggalTahan Panas Kabel Karet Tali VDE H05SJ-K Tali Karet Tunggal

Tahan Panas Kabel Karet Tali VDE H05SJ-K Tali Karet Tunggal

Tahan panas Haoguang kabel VDE H05SJ-K tahan panas karet kabel tunggal inti diproduksi kanggo lingkungan suhu dhuwur kanthi sifat listrik lan mekanik sing luwih apik, cocog kanggo pembakar lampu, mesin barbecue lsp. Nduweni resistensi abrasi sing luar biasa lan resistensi kimia sing apik banget. Bahan kasebut ramah lingkungan lan berkualitas tinggi. Sugeng rawuh ing priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1.Produksi Pambuka Kabel Inti Serat Tahan Panas VDE H05SJ-K


Haoguang VDE H05SJ-K fiberglass jalinan karet silikon kabel tunggal inti diprodhuksi kanggo lingkungan suhu dhuwur kanthi sifat listrik lan mekanik sing luwih apik. Nduweni resistensi abrasi sing luar biasa lan resistensi kimia sing apik banget. Bahan kasebut ramah lingkungan lan berkualitas tinggi.

Aplikasi:
Kawat iki cocog kanggo kabel peralatan listrik ing njero, elemen pemanas, pabrik panas, mesin tekstil, mesin barbecue, burner, tungku, peralatan rumah tangga listrik ing kahanan suhu dhuwur. Kawat kasebut manut karo Arahan Rohs2.0 lan 201 SVHC miturut Peraturan Tekan.


 

2. Parameter Produk (Spesifikasi) Tahan Panas VDE H05SJ-K Kabel Serat Jalinan Karet Tunggal Inti


Tegangan sing Ditetepake: 300V / 500V
Suhu sing Diarani: saka -60â „ƒ nganti 180â„ ƒ
Standar: DIN EN50525

Kondektur

Konduktor isolasi

Karakteristik Listrik

Bagean

mm²

Kondektur construction

NO. / mm

Kekandelan jampel

(mm)

Kekandelan kaca serat

mm

Diameter sakabèhé

(mm)

Kondektur Resistance at 20 Maks

0.5

28 / 0,15

0.6

0.15

2.6

3.3

40.1

16 / 0,20

0.75

24 / 0,2

0.6

0.15

2.8

3.5

26.7

42 / 0,15

1.0

32 / 0,2

0.6

0.15

2.9

3.7

20.0

1.5

48 / 0,2

0.7

0.2

3.4

4.2

13.7

2.5

50 / 0,25

0.8

0.2

4.0

5.0

8.21

4.0

56 / 0.30

0.8

0.2

4.5

5.6

5.09

6.0

84 / 0,30

0.8

0.25

5.0

6.2

3.39

10.0

84 / 0.40

1.0

0.25

6.2

7.8

1.95

16.0

126 / 0,40

1.0

0.25

7.3

9.1

1.24



3 Fitur Produk Kabel Serat Tali VDE H05SJ-K Tahan Panas

 

1) Bebas halogen.
2) Bisa digunakake ing -60â „ƒ nganti 180â„ ƒ.
3) Nutupi: Dipasang nganggo serat kaca, nambah resistensi mekanik kanggo konduktor.
4) Isolasi: karet silikon.
5) Kondektur: Bare copper wire, Tin-coated copper wire.
6) Tahan kimia sing apik banget.


 

4 Detail produk Kabel Inti Serat Tahan Panas VDE H05SJ-K

 

1) Jinis konduktor kabel yaiku OFC 99,99% standar (tembaga bebas Oksigen) lan tembaga berlapis timah.
2) resistensi abrasi sing luar biasa.
3) Tahan minyak lan korosi.
4) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya nalika dijaluk.
5) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita pabrik sing duwe pengalaman manufaktur luwih saka 25 taun.

 

2) Apa kualitas produk sampeyan dijamin?

Ya, kualitas produk wis dijamin banget. Lokakarya dilengkapi mesin canggih lan peralatan uji coba, lan tenaga kerja duwe pengalaman banget. Kita ngetrapake standar internasional lan syarat pelanggan.

 

3) Apa conto pengiriman gratis?

Nuwun sewu, mesthine kudu ana ing pihak pelanggan.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: Tahan Panas VDE H05SJ-K Serat Jalinan Karet Tunggal Inti, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon , Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.