3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable
  • 3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable
  • 3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable

3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable

Haoguang 3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Kabel Inti Tunggal memiliki kapasitas panarima voltase dhuwur, cocog kanggo lingkungan suhu dhuwur, kayata alat listrik listrik, alat listrik sing padhang. Jaket fiberglass sing dikepang menehi perlindungan luwih saka permukaan panas, resistensi abrasi lan pemotongan. kinerja fleksibel lan tundhuk RoHs. Sugeng rawuh priksaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pambuka 3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable


Haoguang 3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Kabel Inti Tunggal memiliki kapasitas panarima voltase dhuwur, cocog kanggo lingkungan suhu dhuwur, kayata alat listrik listrik, alat listrik sing padhang. Jaket fiberglass sing dikepang menehi perlindungan luwih saka permukaan panas, resistensi abrasi lan pemotongan. Kinerja fleksibel lan kepatuhan RoHs.


 

2.Parameter (Spesifikasi) 3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable


Tegangan sing Ditetepake: 300V / 500V
Suhu sing Diarani: -60â "ƒ ~ + 180â" ƒ
Standar: GB / T5013.3

Kondektur

InsulatIon Kondektur

EleKarakteristik ctrical

Area Nominal
mm2

Structure of Kondektur
Ora / mm

Kandel Isolasi
mm

Kandel Serat Kaca
mm

Diameter sakabèhé
(mm)

Kondektur Resistance at 20 ℃ Maks

Min

Maks

Ωkm

0.5

28 / 0,15

0.6

0.15

2.6

3.3

40.1

16 / 0,20

0.75

24 / 0,20

0.6

0.15

2.8

3.5

26.7

42 / 0,15

1.0

32 / 0,20

0.76

0.15

2.9

3.7

20.0

1.5

48 / 0,20

0.76

0.2

3.4

4.2

13.7

2.5

51 / 0,25

0.76

0.2

4

5

8.21



3. Fitur 3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable

 

1) Kondektur: Tinned copper.
2) Isolasi: Karet silikon.
3) Jaket: Serat kaca jalinan.


 

4. Rincian kabel 3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable

 

1) Tahan sarat banyu, minyak, asam, alkali.
2) Ukuran standar lan warna khusus sing kasedhiya miturut panyuwunan (ireng, abang, kuning, oranye, ijo, putih).
3) resistensi banget kanggo abrasi, deformasi.
4) Manut RoHS.
5) Suhu tinggi / tahan suhu sithik.
6) Merek: Haoguang.



5 Kemasan & Pangiriman

 

1) Rincian Kemasan:

Ditemtokake kanthi jumlah lan syarat sing sampeyan tuku. Bisa dirembug.

 

2) Pelabuhan: Ningbo

 

Pangiriman: Liwat Laut, Udhara, Kanthi ekspres.

 


 

 

6 FAQ:

 

1) Napa kabel tartamtu nganggo jalinan?

Desain nyebrang, kabel interwoven ngidini kanggo mlengkung lan ngawat-ngawati jalinan tanpa buckling, lempitan utawa kinking ing cara kaset bisa uga minangka asil saka aplikasi sing fleksibel. Nalika ditrapake minangka tutup menyang kabel, jalinan uga bisa digunakake kanggo nyedhiyakake pangreksan sing luwih dhuwur saka permukaan sing panas, menehi resistensi abrasi lan pemotongan.

 

2) Ana ing endi pabrikmu?

Tambah: No.226 Ganti Jalan Xizhou, Kabupaten Xiangshan, Zhejiang, China.

 

3) Apa kualitas 3C 60245IEC 03 (YG) Karet Silikon Jalinan Fiberglass Single Core Cable terjamin?

Ya, kualitas produk wis dijamin banget. Lokakarya dilengkapi mesin canggih lan peralatan uji coba, lan tenaga kerja duwe pengalaman banget. Kita ngetrapake standar internasional lan syarat pelanggan.



7 FAKTOR:




8 Produk Liyane:

Hot Tags: 3C 60245IEC 03 (YG) Kabel Karet Silikon Jalinan Fiberglass Tunggal Inti Kabel, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Eksportir, Zhejiang, Ningbo, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, OEM, Paling Anyar, Kualitas, Jual Panas, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.