Warta Industri

Definisi kabel inti tunggal

2021-07-14
Inti tunggaltegese mung ana siji konduktor ing lapisan insulasi. Nalika voltase ngluwihi 35kV, umume kabel siji-inti digunakake. Hubungan antara inti lan lapisan tameng logam bisa dianggep minangka hubungan antara kumparan lan inti wesi ing gulung utama trafo. Nalikainti kabel siji-intinglewati saiki, bakal ana garis magnetik saka fluks aluminium sing klambi utawa lapisan tameng logam sing ana gandhengane, nyebabake voltase sing diinduksi ing loro-lorone.

Haoguangkabel inti siji is high quality and safe, with the advantages of chemical resistance, durable, and long life time,complete in specifications,selling well all over the world. Welcome to buy kabel inti siji from us.