Warta Industri

Aturan kanggo kabel inti tunggal

2021-08-13
Kabelkanthi tingkat voltase 35kV lan ngisor didhasarake ing sisih loro. Iki amarga umume kabel kasebut minangka kabel telung inti. Ing operasi normal, jumlah arus sing mili liwat telung inti yaiku nol. Sejatine ora ana link magnetik ing njaba, mula ora ana voltase sing diinduksi ing loro ujung paket aluminium utawa lapisan tameng logam, mula ora ana arus induksi sing bakal mili liwat paket aluminium utawa lapisan perisai logam sawise loro ujung kasebut diukum.
Kabel listrik umume kalebu kabel, lapisan insulasi lan lapisan protèktif, kalebu kabel siji-inti, dobel-inti lan telung-inti.

Inti tunggaltegese mung ana siji konduktor ing lapisan insulasi. Yen digunakake ing sirkuit pencahayaan fase siji, kudu dilebokake kanthi paralel karo loro konduktor. Inti dobel tegese ana rong konduktor ing lapisan insulasi, yen digunakake ing sirkuit cahya siji fase, mung siji sing digunakake kanggo mbikak. (Kabel dipérang dadi pirang-pirang helai lan untaian tunggal, uga intine alus lan inti keras. Pilihan adhedhasar kahanan panggunaan lan tenaga sing digunakake)