FAQS Teknis

Kabel Alarm Kebakaran Winates vs Kabel Alarm Kebakaran Winates Winates

2021-04-01

Kabel Alarm Kebakaran Winates

vs.

Kabel Alarm Fire Non-Power Limited


Bedane antara kabel sing winates karo kabel lan kabel sing dudu daya adhedhasar kepatuhan NEC.


Kabel winates tanpa daya yaiku sirkuit alarm kebakaran sing dienggo sumber sing tundhuk karo bagean NEC 760-21 lan 760-23.


Kabel winates listrik yaiku sirkuit alarm geni sing didhukung dening sumber sing tundhuk karo bagean 760-41.






Kabel Alarm Kebakaran Terbatas:


Kabel Alarm Fire-Limited (FPL)didhaptar dening NEC (Kode Listrik Nasional) sing cocog kanggo panggunaan alarm kebakaran umum. Listing iki ora kalebu instalasi ing riser, saluran, plenum lan papan liyane sing digunakake kanggo hawa lingkungan kajaba kabel dipasang ing saluran.


Cathetan: Kabeh kabel FPL didhaptar minangka tahan saka panyebaran geni lan kudu lolos tes UL 1424 lan uji api vertikal UL 1581.


Kabel Risiko Alarm Fire-Limited (FPLR)didhaptar minangka cocog kanggo digunakake ing roto vertikal ing poros utawa saka instalasi lantai menyang lantai.


Cathetan: Kabeh kabel FPLR didhaptar minangka ciri tahan geni sing bisa nyegah geni saka lelungan. Kabel riser kudu lulus tes UL 1424 lan tes riser Vertikal UL 1666.


Kabel Plenum Alarm Fire-Limited (FPLP)didhaptar dening NEC sing cocog digunakake ing saluran, plenum lan papan liyane sing digunakake kanggo hawa lingkungan.


Cathetan: Kabeh kabel FPLP didhaptar duwe ciri tahan api lan asap asor sing cukup lan kudu lulus tes UL 1424 lan tes terowongan UL Steiner 910.






Non-Kabel Alarm Kebakaran Terbatas:


Kabel Alarm Fire-Limited-Limited (NPLF)didhaptar dening NEC sing cocog kanggo panggunaan alarm kebakaran umum. Listing iki ora kalebu instalasi ing riser, saluran, plenum lan papan liyane sing digunakake kanggo hawa lingkungan kajaba kabel dipasang ing saluran.


Cathetan: Kabeh kabel NFPL didhaptar minangka tahan saka panyebaran geni lan kudu lolos tes UL 1424 lan tes api vertikal UL 1581.


Kabel Alarm Fire-Limited-Limited (NPLFP) didhaptar dening NEC sing cocog digunakake ing saluran, plenum lan papan liyane sing digunakake kanggo hawa lingkungan.


Cathetan: Kabeh kabel NPLFP kacathet duwe ciri penghasil tahan api lan asap asor sing cukup lan kudu lulus tes UL 1424 lan tes terowongan UL Steiner 910.