FAQS Teknis

Tes Kabel Tahan Api Standarï¼ IEC 60331 VS BS6387

2021-06-19


Standar Pengujian Kabel Tahan Api


IEC 60331VSBS6387





Fitur sing paling penting sajrone kahanan geni yaiku sirkuit alarm geni bisa digunakake ing sangisore geni, yen kabel sing nyambungake sirkuit alarm kebakaran kabeh sistem alarm ora ana gunane.


Dadi perlu banget kanggo jinis kabel sing bisa digunakake ing kahanan geni, kabel tahan geni nyedhiyakake sistem sing apik kanggo sirkuit darurat ing endi integritas jaringan listrik dijaga sajrone kahanan geni.


Kabel kasebut dites adhedhasar standar ing ngisor iki:

Tes resistensi IEC 60331


Sampel disambungake menyang pasokan listrik kanthi voltase sing dirating. Geni ditrapake sajrone 1,5 jam. Suhu ing kabel 750 ° C, Tes bakal diterusake kanggo wektu aplikasi geni, lan sawise iku geni dipadamake nanging sampel kabel bakal tetep semangat sajrone 15 menit maneh.

Kabel kasebut kudu njaga integritas sirkuit.


Tes resistensi BS6387 Fire


Cara tes sing diwenehake ing Standar Inggris iki kalebu telung protokol Protokol, C sing ditunjuk, W lan Z.

Nalika potongan test sing kapisah saka conto kabel sing padha dites ing saben protokol kasebut, kasebut bakal kalebu tes lengkap. Yen syarat kanggo protokol bisa dipenuhi, kabel bisa uga ditunjuk minangka "kategori CWZ".


BS6387 nutupi kabel tahan geni kanthi rating voltase 300 / 500V lan 450 / 750V.



KATEGORI KABEL BS6387

 

Resistansi kanggo geni dhewe

Kategori A

650 ° C suwene 3 jam

Kategori B

750 ° C suwene 3 jam

Kategori C

950 ° C suwene 3 jam

Kategori S

950 ° C suwene 20 menit (durasi cekak)

 



 

Resistensi geni nganggo banyu (W)

Kategori X

650 ° C suwene 3 jam

Kategori Y

750 ° C suwene 3 jam

Kategori Z

950 ° C suwene 3 jam