FAQS Produk

Apa Kabel Tahan Api (FRC)

2021-04-03

Apa Kabel Tahan Api (FRC)




Nalika milih sistem kabel kabeh bangunan industri, perumahan utawa komersial, dadi luwih penting tumrap pihak sing duwe lan pejabat milih kabel sing cocog kanggo lamarane.


Kabel tahan geni njaga integritas sirkuit lan tetep bisa digunakake ing wektu sing ditemtokake kanthi kahanan sing wis ditemtokake tanpa gangguan transfer listrik. Kabel tahan geni terus dioperasikake ing ngarsane kobongan lan umume diarani kabel integritas sirkuit. Iki penting kanggo sirkuit kritis sing dibutuhake kanggo keamanan urip utawa tanduran sing aman lan langsung dipateni.


Kabel iki cocog kanggo digunakake ing lingkungan sing dibutuhake kinerja dhuwur, linuwih, lan nglindhungi nyawa lan peralatan. Aplikasi kabel meh ora ana enteke. Keuntungan produk iki dadi calon sing becik digunakake ing macem-macem aplikasi kalebu:


· Omah, bangunan multi-lantai, toko, toko, hotel, bioskop, bioskop, sekolah, rumah sakit, bandara, lsp.


· Tanduran peringatan kebakaran, sistem alarm, sistem ventilasi, eskalator, lift, lampu safety, stasiun operasi lan intensif, peralatan perawatan.


· Jalur sepur lan tanduran rel liyane


. Stasiun listrik lan pabrik industri kanthi mesin lan bahan sing larang regane dhuwur utawa potensial mbebayani


. Bekerja tenaga darurat


Kabel Tahan Api duwe fitur, kaluwihan & mupangat kaya ing ngisor iki:

Fitur


· Isi Zero Halogen

. Produksi asap sithik

· Apik banget tahan api

· Sifat listrik sing apik banget

· Sifat mekanik sing apik banget


Kaluwihan


· Nalika diobong - produksi asap asor banget lan ora korosif

· Ora netes termoplastik

· Keracunan rendah

· Kelembapan lan resistensi cairan sing apik, fleksibel lan tahan abrasi sing fleksibel lan finish apik - koefisien gesekan


Mupangate

. Asap gangguan penglihatan sing ngrusak, ora mbebayani tumrap individu saka gas asam halogenasi, ora ngrusak peralatan listrik & elektronik saka gas asam halogenasi

· Nyebarke Flame

Isolator listrik sing apik bisa dipercaya kinerja jangka panjang

· Bisa digunakake ing macem-macem aplikasi sing nuntut, gampang ditekuk lan dipasang

· Cocog kanggo digunakake ing lingkungan sing angel & gampang ditarik