FAQS Produk

Jinis Kabel Geni

2021-04-03

Jinis Kabel Geni




Nalika milih sistem kabel kabeh bangunan industri, perumahan utawa komersial, dadi luwih penting tumrap pihak sing duwe lan pejabat milih kabel sing cocog kanggo lamarane.


(1.ï¼ ‰ Kabel tahan Api

Kabel tahan kobongan yaiku kabel kinerja paling dhuwur sing dirancang supaya tetep fungsi sajrone kobongan, ing kahanan sing wis ditemtokake.

â € ¢ Multi-inti tanpa gegaman

â € ¢ Armor Multi-Inti

â € ¢ Multi-Pair tanpa Armada

â € ¢ Waja Multi-Pasangan

â € ¢ Multi-Triple Tanpa Armor

â € ¢ Waja Multi-Triple



(2.ï¼ ‰ Kabel tahan api
Kabel spesialis sing dirancang kanggo nolak panyebaran geni.


(3.ï¼ ‰ Kabel Weker Geni

Kabel alarm kebakaran digunakake kanggo ngirim sinyal menyang swara alarm, sungu, strobes lan peralatan sinyal jarak jauh liyane.

â € ¢ Strand Multi-Core Tanpa Layar

â € ¢ Disaring Multi-Inti terdampar

â € ¢ Multi-Inti Solid

â € ¢ Fleksibel Multi-Inti