FAQS Produk

Jinis Kabel Alarm Kebakaran

2021-04-03

Jinis Kabel Alarm Kebakaran




Sistem alarm kebakaran penting banget kanggo bisnis, rumah sakit, sekolah, fasilitas, omah lan liya-liyane. Dheweke nglindhungi kita nalika ana tandha lan ngirim kabar babagan ancaman lan cilaka.


Kabel Alarm Fire sing winates


1) FPLyaiku kabel riser alarm kebakaran daya biasane paling murah amarga iku jinis kabel alarm kebakaran sing paling dhasar. Kabel FPLR cocog digunakake ing vertikal liwat poros utawa saka lantai menyang lantai sajrone bangunan.


2) FPLR Dilindhungiyaiku kabel terlindung alarm geni kanthi winates, duwe komponen sing padha karo FPLR standar, nanging kalebu tameng foil poliester aluminium lan kabel saluran kanggo nglindhungi gangguan ing njaba.


3) FPLPyaiku kabel plenum winates daya lan dheweke diakoni dening NEC kanggo digunakake ing saluran udara lan ruang plenum lan papan liya sing digunakake kanggo aliran udara lingkungan. Kabel iki cenderung luwih larang amarga ana teknik lan perlindungan tambahan sing ditawakake. Kabeh kabel FPLP didhaptar uga duwe ciri tahan api lan asap asap sing kurang uga.


4) FPLP Dilindhungikabel yaiku kabel alarm kebakaran plenum winates kanthi tameng foil poliester aluminium lan kabel pemblokiran kanggo ngalangi gangguan tambahan ing kabel.


Kabel Alarm Fire Non-Power Limited


1) NPLFutawa, kabel alarm geni winates non-listrik diakoni dening NEC lan cocog kanggo kabeh panggunaan kabel alarm kebakaran. Nanging, ora bisa digunakake ing riser, saluran utawa ruang plenum sing digunakake kanggo aliran udara lingkungan kajaba dipasang kanthi bener ing saluran.


2) NPLFPyaiku kabel alarm kebakaran sing ora duwe tenaga uga diakoni dening NEC nanging kabel kasebut cocog kanggo dipasang ing saluran, plenum, lan papan liyane ing endi aliran udara lingkungan.



Ing Ningbo Haoguang Cables & Wires, kita duwe kabel alarm kebakaran kanggo aplikasi sampeyan, uga keahlian kanggo mbantu sampeyan milih sing tepat.