Warta Industri

Forum Pengembangan lan Daya Saing Industri Kabel Global 2020

2021-03-15

Ing tanggal 16 Desember, Forum Pengembangan lan Daya Saing Industri Kabel Global (CDC 2020) lan konferensi pers ing Upacara Penghargaan para perusahaan sing paling kompetitif ing industri kabel global dianakake ing Hotel Internasional Beijing Beichenwuzhou Crown. Rapat dening asosiasi industri APC lan bebarengan diatur dening lembaga informasi kabel. Akeh tamu amba sing nekani forum kasebut, ngrembug saran babagan pangembangan industri kabel global.






Institut Riset Informasi Kabel lan Asosiasi Industri APC bebarengan ngluncurake 10 perusahaan paling kompetitif ing industri kabel global ing taun 2020. Lanop 20 perusahaan paling kompetitif ing industri kabel global, 10 perusahaan paling kompetitif ing kabel Laut global (sektor energi), lsp.