Warta Perusahaan

Kabel Haoguang: CPR

2021-03-15

CPR dadi persyaratan hukum ing Juli 2017 ing ER. Kepatuhan karo CPR iku wajib lan duweni implikasi sajrone rantai pasokan nanging mayoritas tanggung jawab yaiku karo pabrikan, importir lan distributor.


Minangka pabrikan:


Ningbo Haoguang Wire & Cable negesake manawa wis tundhuk marang syarat-syarat Regulasi Produk Konstruksi (CPR).


Ing ngisor iki minangka sketsa laporan tes.





Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kami liwat emailinfo@cnhaog.com




Sabanjure:

Apa kabel CPR?