FAQS Teknis

Apa pancegahan penting sing kudu dipertimbangkan nalika milih kabel alarm kebakaran? Â

2020-10-26

Ana akeh pancegahan kaya voltase, resistensi abrasi, resistensi kimia, lan liya-liyane, sing kudu dipikirake kanggo milih kabel listrik apa wae, kalebu kanggo weker geni. Nanging, ana sawetara pancegahan keamanan sing gegandhengan karo geni sing kudu dipikirake.

Kapisan yaiku resistensi geni kabel: apa bakal kobong lan / utawa suwene kobong? Liyane minangka panyebaran asap: pinten bakal menehi hasil yen kena geni? Pertimbangan kasebut kudu digawe nalika milih jinis kabel listrik, nanging utamane penting nalika kabel alarm kebakaran sing kudu dienggo ing kahanan darurat lan ing kahanan ekstrem.

Umume masalah keamanan (kalebu masalah sing gegandhengan karo geni) diatur dening UL, NEC, lan organisasi lan pedoman standar liyane. NEC negesake watesan sing bisa ditrima kanggo emisi kobong lan asap nalika UL lan organisasi liyane sing tanggung jawab pangembangan macem-macem kabel tes semangat kudu dilulusake supaya bisa dianggep aman yen digunakake.