FAQS Teknis

Kepiye aku ngerti jinis kabel alarm geni sing dibutuhake?

2020-09-21

Kabel alarm kebakaran dilebokake ing telung kategori wiyar: plenum, non-plenum, lan riser. Saben-saben kasebut cocog karo kategori standar liyane. Kabel plenum, sing digunakake ing saluran utawa ruang udara liyane sing ditutup, diarani FPLP; kabel non-plenum, kanggo digunakake ing aplikasi kayata kabel permukaan, yaiku FPL; lan kabel riser, sing bisa digunakake ing aplikasi sing pindhah vertikal saka lantai menyang lantai, yaiku FPLR. Kabeh jeneng kasebut nggambarake manawa kabel alarm kebakaran bisa dipasang kanthi aman. Sawise ngerti ngendi sampeyan bakal nginstal kabel, sampeyan bakal ngerti ing kategori endi sing kudu ditliti.