FAQS Teknis

Apa sing kedadeyan yen aku nemokake kabel listrik ing banyu?

2020-09-21

Kaping pisanan, penting kanggo ngisolasi instalasi saka pasokan utama sadurunge nyoba mriksa utawa ndandani kabel sing dibanjiri. Amarga ana sebab sing jelas, yen banjir saya surut lan bisa uga ditindakake, kemungkinan kabel kasebut ora kena pengaruh. Temokake apa sing kudu ditindakake nalika banyune surut.