FAQS Teknis

Napa penting banget supaya kabel lan kabel ora mung BE tahan api, nanging uga bebas halogen?

2020-09-21

Ora ana kahanan apa wae kabel lan kawat bisa digunakake minangka sekring sing bisa nyebabake geni bisa nyebar. Dheweke ora kudu dadi bahan bakar geni, lan ora bisa ngeculake zat sing mbebayani. Pancen kedadeyan karo bahan sing retardasi nyalahe adhedhasar halogen - yaiku fluor, klorin, bromin utawa yodium. Halogen ana ing polimer kayata PVC, FEP, lan PTFE. Bahan PUR, PP, P lan TPE asring ditambahake minangka tahan api. Dheweke bisa uwal yen ana geni, lan ngobong geni ing sakiwa tengene. Nanging mengko, dheweke gabung karo uap banyu kanggo mbentuk asam sing nyebabake iritasi ing mripat, kulit lan sistem pernapasan, uga nyerang logam lan kaca.