FAQS Teknis

Apa VDE

2020-09-21

Verband der Elektrotechnik, Elektronik und Informationstechnik â € “sing luwih dikenal kanthi jeneng VDE â € yaiku Asosiasi Teknologi Listrik, Elektronik lan Informasi lan ilmu, teknologi lan aplikasi sing ana gandhengane.

Komisi Jerman kanggo Teknologi Listrik, Elektronik & Informasi DKE, organisasi gabungan DIN (Institut Standarisasi Jerman) lan VDE, minangka organisasi nasional sing tanggung jawab nggawe lan njaga standar ing bidang kasebut.

Ing teknik listrik, kabel lan kabel minangka produk sing penting banget kanggo distribusi tenaga lan panggunaan energi. Amarga fungsi sing penting, manungsa waé khusus kudu diwenehi keamanan. Yen rusak, bisa nyebabake bebaya geni.

Standar sing dikembangake bebarengan ing antarane VDE lan DIN, Institut Standarisasi Jerman (Deutsches Institut für Normung e.V.), dipromosekake kanthi spanduk DKE, Komisi Jerman kanggo Teknologi Listrik, Elektronik lan Informasi. Kabel listrik, sing kualitas lan keselamatane diawasi kanthi pamriksaan rutin saka Verband Elektrotechnik, Elektronik und Informationstechnik (Asosiasi Teknik Elektrik, Elektronika lan Teknologi Informasi), utawa VDE sing cekak, seneng banget ing kabeh industri ing Jerman lan sekitar world.VDE Cables umume digunakake ing saindenging jagad kanggo materi sing ditingkatake lan standar kualitas sing ketat sing bisa dipercaya banget.

Haoguang duwe persetujuan kanggo nggawe kabel Fleksibel sing Disetujoni VDE ing ngisor iki:

H03VVF, H05VVF, H03VVH2F, H05VVH2F, H05SK, H05SJK, H05SSK, H05VU, H07VKâ € ¦.