FAQS Teknis

Apa UL Standar?

2020-09-21

UL tegese â Laboratorium Panulisâ € lan minangka organisasi uji coba independen ing AS, padha karo VDE Jerman. Adhedhasar Kode Listrik Nasional (NEC, uga diarani NFPA 79) - standar keamanan sing umum ana ing Amerika Serikat kanggo instalasi listrik - Laboratorium Underwriter nemtokake standar kanggo komponen listrik lan lapangan aplikasi. Persetujuan UL uga diakoni minangka standar keamanan ing pirang-pirang negara liya amarga syarat perlindungan geni sing ketat sing ditemokake ing NEC.