FAQS Teknis

Apa kalebu tes rutin kabel?

2020-09-21

â € ¢ Gas korosif lan asam

â € ¢ Akeh lapisan seng kanggo waja kawat galvanis

â € ¢ Emisi asap

â € ¢ Tes panyebaran api kanggo macem-macem kabel

â € ¢ Tes shrinkage kanggo insulasi

â € ¢ Tes abrasi