FAQS Teknis

Apa rating voltase?

2020-09-21

Rating voltase kabel minangka voltase paling dhuwur sing bisa ditrapake terus-terusan kanggo konstruksi kabel sing cocog karo standar utawa spesifikasi kabel sing relevan.

Angka peringkat voltase kabel biasane ditulis ing A.C. RMS. (Alun-Alun Rata-Rata ROOT Saiki) lan ditulis minangka tokoh Uo / U (Um)

 

Uo = Tahap voltase sing dirating menyang Bumi

U = Tahap voltase dirating menyang fase

Um = Sistem maksimal