FAQS Teknis

Apa jinis produk sing diaruhi RoHS?

2020-09-21

Arahan kasebut saiki ditrapake kanggo bahan sing digunakake ing produksi piranti elektronik sing kalebu kategori ing ngisor iki:

â € ¢ Piranti rumah tangga sing gedhe lan cilik

â € ¢ Piranti IT lan telekomunikasi

â € ¢ Piranti konsumen

â € ¢ Lampu bolam lan peralatan lampu liyane

â € ¢ Piranti elektronik lan listrik

â € ¢ Peralatan dolanan, luang lan olahraga

â € ¢ Piranti medis

â € ¢ Instrumen ngawasi / kontrol

â € ¢ Dispenser otomatis

â € ¢ Piranti semikonduktor

Sadurunge:

Apa RoHS?

Sabanjure:

Apa rating voltase?