FAQS Produk

Pira jinis Kabel Alarm Kebakaran ing pasar?

2020-09-21

Ana limang jinis dhasar Kabel Alarm Kebakaran:

FPL - Tujuan Umum Winates Tenaga

FPLR - Power Limited Cocog saka Lantai menyang Lantai

FPLP - Power Limited Cocog kanggo digunakake ing Saluran, Plenum, lan papan liyane

NPLF - Tujuan Umum Winates Non-Tenaga

NPLFP - Non-Power Limited Cocog kanggo digunakake ing Saluran, Plenum, lan papan liyane