FAQS Produk

Kapan Hook Up Wire digunakake?

2020-09-21

Hook Up Wire minangka kawat konduktor terisolasi tunggal ing kulawarga kawat timah sing bisa digunakake kanggo voltase kurang, aplikasi saiki kurang. Kawat timah asring digunakake ing panel kontrol, otomotif, meter, oven, kabel internal komputer, peralatan elektronik, mesin bisnis, lan peralatan. Kawat kasebut asring digunakake ing peralatan elektronik sing ditutup. Jinis kawat timbal tartamtu bisa uga digunakake ing aplikasi militer sing nantang.