FAQS Produk

Apa gaya Hook Up Wire sing bisa dituku saka Haoguang Wire & Cable?

2020-09-21

Haoguang nyedhiyakake macem-macem UL pancing PVC Hook Up Wire sing kalebu UL 1007/1569, UL 1015, UL SF-2 ... Umume kawat timbal kita yaiku UL / VDE Dikenali utawa memenuhi spesifikasi.