FAQS Produk

Isolasi Jaket VS?

2020-09-21

Jaket minangka sarung njaba sing nglindhungi kabel utawa inti kabel saka masalah mekanik, kelembapan lan kimia. Jaket mbantu resistensi semangat, nglindhungi sinar srengenge lan nggampangake instalasi. Jaket kalebu macem-macem jinis lan gaya lan umume adhedhasar plastik utawa karet.

Isolasi yaiku lapisan sing diekstrusi utawa dipasang ing kawat gundhul kanggo misahake konduktor kanthi elektrik lan fisik. Ana macem-macem jinis insulasi kanggo macem-macem aplikasi.

Jinis Jaket & Isolasi:

Termoplastik:

Theropopastik minangka insulasi lan jaket utama sing digunakake ing kabel lan kabel. Thermoplastic minangka bahan sing lembut nalika digawe panas lan dadi mantep nalika digawe adhem. Theropopastik duwe macem-macem jinis kanthi ciri khas dhewe-dhewe.

Jinis: PVC, Fluoropolymers, Polyolefins, TPE

 

Thermoset:

Plastik termol minangka klompok senyawa sing dikencengi utawa disetel dening aplikasi sing diarani silang. Sambungan silang ditindakake kanthi proses kimia, vulkanisasi (panas & tekanan) utawa iradiasi.

Jinis: CPE, XLPE, EPR, Karet Silikon

 

Serat:

Jaket serat biasane digunakake ing aplikasi suhu dhuwur amarga resistensi panas sing apik banget. Jaket serat uga tahan nyala api lan bisa digunakake minangka overbraid kanggo jampel karet silikon.