FAQS Produk

Apa bedane konduktor sing padhet lan terdampar?

2020-09-21

Konduktor padhet dibangun saka siji, siji logam. Iki luwih angel tinimbang konduktor sing terdampar, nanging kaku lan kurang fleksibel tinimbang konduktor sing terdampar. Konduktor padat luwih cenderung pecah yen asring lentur tinimbang konduktor sing terdampar. Konduktor terdampar digawe saka pirang-pirang helai cilik, sing klompok dadi siji konduktor. Luwih fleksibel tinimbang konduktor sing padhet, nanging kurang awet.