FAQS Produk

Apa bedane kabel XLPE lan PVC?

2020-09-21

XLPE cocog kanggo kisaran voltase saka tegangan rendah nganti dhuwur, ngluwihi bahan insulasi liyane kayata PVC, Ethylene Propylene Rubber (EPR) lan karet silikon. Nyambungake poliethelin uga nambah resistensi bahan kimia lan minyak ing suhu dhuwur lan cocog digunakake kanggo bahan Halogen Asap Rokok.

Sifat mekanik XLPE luwih unggul tinimbang akeh insulasi liyane, sing nyedhiyakake kekuatan tarik, elongasi lan resistensi pengaruh sing luwih gedhe. Isolasi XLPE ora bakal nyawiji utawa netes, sanajan ing suhu wesi solder, lan nambah resistensi aliran lan nambah karakteristik penuaan.